Singapore Airlines starter nu op for den anden ugentlige flyvning med passagerer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Singapore Airlines er kommet med en opdatering på deres ugentlige flyvninger. Det betyder at der nu er mulighed for at købe flybilletter til en af de to ugentlige flyvninger mellem Singapore og København.

Den anden ugentlige afgang starter op fra Singapore den 31. oktober 2020.

Det betyder at SQ351 vil have afgang fra København på onsdage og lørdage klokken 12:30 og vil ankomme dagen efter i Singapore klokken 07:30 lokal tid.

SQ352 vil have afgang fra Singapore på onsdage og lørdage klokken 00:30 og vil ankomme til København dagen efter klokken 06:35 lokal tid.

Med den anden ugentlige flyvning, så åbner der sig endnu flere muligheder op for at kunne rejse videre ud i verden. Se oversigten herunder for transitmulighederne:

Fragten er forsat vigtigste indtægtskilde

Fragten fylder forsat meget og er den primære indtægtskilde for Singapore Airlines på ruten mellem Singapore og København. Nu hvor den anden ugentlige flyvning starter op med passagerer, så har den faktisk fløjet ruten tidligere – blot kun med fragt og har holdt over på standpladserne ved fragtområdet i Københavns Lufthavn.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Jens Bayer siger

    SQ352 vil have afgang fra Singapore på onsdage og lørdage klokken 00:30 og vil ankomme til København dagen efter klokken 06:35 lokal tid. skriver I ovenfor. Det er vist ikke helt rigtigt. Der skulle nok have stået samme dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *