Marriott forlænger fleksible regler for afbestilling

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Marriott giver mulighed for at fortryde nye reservationer på ophold indtil 30. december. Men tjek, når du bestiller. Der er få undtagelser.

COVID-19-pandemien har også fået Marriott til at ændre betingelserne for at fortryde en reservation. Siden midten af ​​marts har Marriott udelukkende haft fleksible priser. Alle reservationer kunne annulleres gratis helt op til en dag før ankomst. Denne annulleringspolitik er nu blevet forlænget.

Gratis afbestilling er mulig indtil udgangen af ​​2020

Følgende regler gælder for alle hoteller under Marriott paraplyen:

  • For eksisterende reservationer: I princippet gælder de retningslinjer, der var gyldige på tidspunktet for reservationen. Disse kan dog være lempet efterfølgende Så tjek om lempelser er meldt ud.
  • Gæster, der har foretaget reservationer 6. juli 2020 eller senere, kan ændre eller annullere reservationer gratis op til 24 timer før den planlagte ankomstdato, hvis denne er senest 30. december. For forudbetalte reservationer gælder de vilkår og betingelser, der er angivet på reservationstidspunktet.
  • Bemærk, at ændring af ankomstdagen kun kan imødekommes, hvis der er ledige værelser på det ønskede tidspunkt.
  • For gæster, der foretager nye reservationer for ankomstdatoer den 31. december 2020 eller senere, gælder hotels afbestillingsregler som beskrevet i betingelserne på reservationstidspunktet.

Vær opmæksom på undtagelserne

Bemærk følgende undtagelser:

  • Undtagelser kan forekomme. Visse hoteller og resorts kan have andre regler. Det samme kan gælde for perioder hvor der er ekstraordinær stor efterspørgsel på grund af særlige begivenheder. Du skal derfor læse hotellets vilkår og betingelser og mulige undtagelser, når du foretager eller ændrer en reservation.
  • Enhver tilbagebetaling af individuelle reservationer eller kortvarige ophold kan tage op til 90 dage fra annulleringsdatoen. Refusionen kan enten ske ved voucher eller bankoverførsel af beløbet. Den lokale lovgivning, der gælder for hotellet kan dog have andre bestemmelser.
  • Der kan være specielle regler for kæderne “Homes & Villas by Marriott” og “Design hotels”. Tjek en ekstra gang, hvis du skal bo på disse kæder.
  • Der gælder specielle vilkår for gruppe-reservationen. Også individuelle reservationer, der er foretaget under aftale for en gruppe (eksempelvis specielle priser til deltagere i konferencer). Derfor skal du tjekke reglerne i din reservation. Du kan også få flere information, fra gruppearrangøren eller hotellet.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *