Qatar Airways Privilege Club dropper afgift på bonusrejser

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Qatar Airways Privilege Club er blevet en af vores favoritprogrammer og vi har skrevet meget om dette bonusprogram det seneste år. Et irritationsmoment har imidlertid været bestillingsafgiften på bonusrejser, som har forringet programmets værdi væsentligt. Nu er afgiften imidlertid historie.

Qatar Airways har lavet en række forbedringer i bonusprogrammet Privilege Club det seneste år, og programmet bliver stadig mere attraktivt for danske rejsende. Noget som imidlertid ikke har været positivt er bestillingsafgiften for bonusrejser som blev indført for to år siden. Denne afgift har gjort, at der for de fleste bonusrejser tilkommer et gebyr på mindst $100 dollar og det dobbelte hvis du rejser i business class.

Qatar Airways Privilege Club medlemskort

Dropper hele afgiften

Bestillingsafgiften har frem til nu været $25, $50 eller $75 dollar per segment. Dette for henholdsvis economy class, business class og first class. Siden alle rejser med Qatar Airways, med undtagelse af rejser til Doha, består af fire segmenter, betyder det i praksis at der altid tilkommer en avgift på $100 – $300 dollar. Afgiften har vært den samme uafhængig af status i programmet. Dog har Gold- og Platinum-medlemmer i det mindste kunnet betale afgiften med Qcredits.

Nu har selskabet imidlertid bestemt sig for at droppe afgiften helt:

QSuite Business Class
QSuite Business Class

– I tråd med at vi fortsætter med at opskalere vores virksomhed med totalt 59 globale destinationer i juni. Så vil vi også gøre det enklere for dig at bruge Qmiles, til at komme til dit rejsemål, når tiden er inde for at rejse igen. Derfor vil der ikke længere tilkomme bestillingsafgift på bonusrejser. Denne afgift har tidligere været USD 25 for economy class, USD 50 for business class og USD 75 for first class. 

Du kan nu bestille bonusrejser, enkelt og afgiftsfrit, på qmiles.com eller i mobilappen.

Så vidt vi kan se er denne ændring permanent og der er intet som tyder på at afgiften kommer tilbage. Dette er absolut en oprigtig forbedring som øger programmets værdi betydeligt.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *