SAS ser ud til at starte Tokyo og Shanghai op igen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Opdatering: SAS har igen fjernet alle tilgængelige billetter til Tokyo og Shanghai efter artiklens udgivelse.

Vi kigger hele tiden efter nyheder om genstart af ruter. I dag har vi fundet ud af at SAS er begyndt at sælge flybilletter til Tokyo og Shanghai på deres hjemmeside og via rejsebureauerne.

Den sidste dag i juni måned starter SAS op med at flyve til Tokyo. Det sker den 29. juni 2020 klokken 14:10, hvor en af de nye Airbus A350-900 sætter kursen mod Tokyo’s Haneda lufthavn. Dette vil så blive den første landing i Haneda lufthavnen, da skiftet fra Narita aldrig blev til noget på grund af corona krisen.

Læs mere: Her er hvad du kan forvente dig af service på langruterne i starten

Der startes med en ugentlig afgang indtil videre med afgang fra København om mandagen og hjemturen fra Tokyo om onsdagen.

På Shanghai ruten bliver der sat to ugentlige afgange op. Første afgang er den 1. juli 2020 klokken 18:40. Der er det en af de gamle Airbus A340 som SAS sender afsted. Det er nok grundet mængden af fragt at SAS vælger denne type maskine, da der forsat er mangel på fragt fra netop den del af Kina og til Europa.

Så hvis SAS holder fast i disse tidstabeller, så bliver Asien også genstartet igen fra København og så vil SAS have 4 langruter i gang fra og med den 1. juli 2020.

Det er positive tegn og vi håber at SAS kommer med en offentlig udmelding om ruterne til Tokyo og Shanghai. Hvis der ikke er efterspørgsel nok eller der er nogle restriktioner til hindring, så kan afgangene blive annulleret igen. Men det er positivt at billetterne er sat til salg i de forskellige salgssystemer.

Men hensyn til restriktioner om adgange og den danske rejsevejledning, så er der ikke noget nyt der. Så skal du afsted, så hold dig løbende orienteret og sikre dig at din rejseforsikring dækker som minimum.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. Frank siger

  Det lader til at i har været lidt for hurtigt ude, og har fundet nogle billetter som endnu ikke var fjernet i booking systemet. Når jeg søger i dag, så ser HND ud til at starte om d. 3/8 og PVG d. 5/8

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej Frank,
   Som du kan læse og se så var de sat til salg – så vi var ikke for hurtigt ude – vi var lidt præcist klar da de blev sat til salg :-). Vi reagerede på at de blev sat til salg helt offentligt og det var de ikke tidligere. Som vi forstår det fra SAS, så har de mødt udfordringer som f.x. at besætningen ikke kan overnatte i Shanghai mellem flyvninger grundet de regler som Kina har lige nu. Så korrekt – at er opstarten skubbet til primo august.
   Hilsen
   InsideFlyer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *