Qatar Airways Privilege Club forlænger status for alle med et år

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Qatar Airways Privilege Club var tidligt ude blandt flyselskabernes bonusprogrammer med, at forlænge statusperioden for deres medlemmer. Nu forlænger de medlemsniveauet for alle sine medlemmer med et år

For knapt to uger siden udtalte Qatar Airways, at medlemmer af Privilege Club ville få udvidet deres medlemsperiode, med op til seks måneder. Nøjagtig hvor lang udvidelse hvert enkelt medlem fik, var baseret på medlemsperiodens udløbsdato. 

Nu kommer Qatar Airways Privilege Club med en større og langt enklere udvidelse. Alle som har medlemsperioder som udløper før 31. januar 2021, får automatisk udvidet perioden med 12 måneder. Ændringen gælder også for medlemmer som er blevet nedgraderet efter 9. februar 2020. 

Ændringen træder i kraft 1. april 2020.

Qatar Airways Privilege Club medlemsnivåer: Burgundy, Silver, Gold og Platinum

Mere fleksible Qcredits

Derudover lancerer Qatar Airways Privilege Club også forbedrede betingelser for Qcredits. Mange Gold- og Platinum-medlemmer har ment, at Qcredits ikke er fleksible nok. Specielt nu hvor rejseaktiviteten er betydeligt reduceret, oplever mange at de ikke får brugt Qcredits i løbet af de 12 måneder de er gyldige. Derfor udvides nu gyldigheden af Qcredits, til 24 måneder og gøres derudover refunderbare. 

Du finder mere information om ændringene på flyselskabets hjemmeside.

Qatar Airways Privilege Club

Qatar Airways Privilege Club

Når du flyver med Qatar Airways optjener du Qmiles og Qpoints i Privilege Club loyaltets programmet. Med Qpoints kan du opnå højere status i programmet. Qmiles kan du bruge på rejser med Qatar Airways og partnere. Hvor mange point du skal bruge til en rejse, afhænger af destination, dit medlemsniveau og din rejseklasse. Du kan bruge Privilege Club Qcalculator til at finde ud af hvor mange point du optjener på en rejse. Hvis du ikke er medlem af Privilege Club, kan du oprette dig her.

Forsidefoto: Qatar AirwaysHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. Michael siger

  Er det en metode hvordan man kan flytte sin status fra SAS Eurobonus til et andet Star Alliance selskab, hvor de har forlænget status med et år på grund af virusen?

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej Michael,
   Der er ofte ikke status match i samme alliance. Men det er muligt at kunne lave et status match til fx. Et oneworld selskab og så derfra tilbage til et Star Alliance selskab. En hjemmeside som denne holder øje med mulighederne: http://statusmatcher.com/

   I øjeblikket er status match ikke så ofte muligt. Det er mere en Challenge hvor du i løbet af fx 90 dage skal flyve x gange for at beholde den matchede status. Sådan er Flying Blue ofte.

   Men det skader ikke at prøve at skrive til nogle udvalgte flyselskaber og høre om de vil matche da end rejsemønster mu passer bedre til dem….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *