Qatar Airways sætter fokus på brystkræft med lyserøde amenity kits

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I anledning af, at mange lande verden over i oktober måned sætter fokus på kampen mod brystkræft, har det Doha-baserede flyselskab lanceret en særudgave af deres amenity kits produceret af BRIC´S.

Alle passagerer på Qatar Airway´s First eller Business Class, vil blive tilbudt de særlige amenity kits som i sagens tjeneste produceres i en særlig lyserød nuance, Rose Pompadour. De særlige amenity kits akkompagneres af et kort, hvor selskabet opfordre deres gæster til, at støtte kampen mod brystkræft.

De eksklusive amenity kits har en hård skal og flotte detaljer i ægte Toscansk læder. I hver taske finder du lækre produkter fra italienske Castello Monte Vibiano Vecchio, en miljøbevidst olivenolie producent. Hudplejeprodukterne inkludere blandt andet en læbepomade og en fugtigheds spray. Lyserøde sokker, øjenskygge og ørepropper fuldender pakken, i tillæg til BRIC´S signatur kuffertmærker som udleveres eksklusivt til rejsende på First Class.

Flere tiltag i kampen mod brystkræft

Ud over de særlige lyserøde amenity kits, har Qatar Airways igangsat en række andre tiltag for, at sætte fokus på kampen mod brystkræft.

Selskabet har i flere år støttet kampen mod brystkraft ved også, at opfordre sine ansatte til, at klæde sig i pink tøj i oktober måned. Derudover deltager mange ansatte i forskellige initiativer, der har skabt fokus på sygdommen og skaffet midler til forskning og bekæmpelse af den.

Senior Vice President Marketing & Corporate Communications, Ms Salam Al Shawa, udtaler:

“Qatar Airways er meget glade for at støtte kampen mod brystkræft og alt det utrolig hårde arbejde der dedikeres til forskning og udvikling for, at kunne udrydde brystkræft. Vi håber, at disse særudgaver af BRIC’S luksus amenity kits til vores mandlige og kvindelige gæster, som flyver langdistance på vores First og Business Class vil være med til, at understrege vores fortsatte ønske om, at højne fokus på kampen mod brystkræft samt vise vores støtte til de som rammes af sygdommen.”

Hvis du ikke skal flyve med Qatar Airways her i oktober måned kan du overveje, at støtte Kræftens Bekæmpelse herhjemme via deres Støt Brysterne kampagne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *