Køb møbler og rejs gratis med SAS til USA eller Asien

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Står du og skal ud og købe møbler, så kan du nemt score dig en rejse med SAS.

Det eneste det kræver er at du handler inden den 15. oktober 2017, og du køber dine møbler ved Brdr. Friis Møbler i enten Brønshøj eller Søborg.

Det skal siges at Brdr. Friis Møbler handler med især gode danske designmøbler og det er netop på disse, hvor du kan score dig en masser af EuroBonus-point. Det betyder også at det er møbler i den dyrere prisklasse, men det er netop det, som udløser de mange EuroBonus-point.

Grunden er at der i resten af denne uge er mulighed for at få 3 gange så mange Eurobonus-point som normalt. Det betyder at du i øjeblikket får 300 EuroBonus-point per 100,- kroner som du bruger. Dertil kommer de 15 EuroBonus-point per 100,- kroner du optjener, ved at benytte det SAS MasterCard Premium (bruger du et almindeligt SAS MasterCard er det 10 EuroBonus-point per 100,- kroner du optjener). Så du kan altså tjenes op til 315 EuroBonus-point per 100,- kroner du bruger.

Hvilke mærker kan du så købe?

Der er en hel række af mærker, som du kan købe.

En række af dem ses her:

Se hele listen over mærker, som du kan købe ved Brdr. Friis Møbler her.

Et par eksempler

Første eksempel er hvis du gerne vil købe dig 4 stole af Arne Jacobsen og modellen Syverstolen (modellen forsidepolstret – Sort ask/extreme valnød). Disse koster 4.995,- kroner per styk. For 4 stole betaler du så i alt 19.980,- kroner. Dette giver så i alt 62.937 EuroBonus-point.

Syverstolen (modellen forsidepolstret – Sort ask/extreme valnød). Den koster 4.995,- kroner per styk.

Andet eksempel er hvis du gerne vil købe dig reolen Montana Read. Den koster 17.995,- kroner. Dette giver så i alt 56.684 EuroBonus-point.

Montana Read reolen til 17.995,-

Vil du se hvad der tilbydes, så kan du også tage på en virtuel rundtur i de to butikker. Dette klarer Google for dig. Du finder de to links her.

Konklusion

Er det en god deal at købe dine møbler ved Brdr. Friis Møbler? Ja – hvis du står og skal købe alligevel, så får du så mange EuroBonus-point ind på kontoen at det er en god deal.

Du skal dog altid kigge rundt i andre butikker og se om prisen kan fås billigere der. Det er vigtigt at du ikke køber disse EuroBonus-point for dyrt. Så er der kun en mindre forskel i prisen, så skal du vurdere om de EuroBonus-point er forskellen værd.

For 60.000 Eurobonus-point kan du få dig en flybillet til USA eller Asien. Du kan også få 2 flybilletter til en destination i Europa. En stille vurdering af prisforskellen er at der ikke skal være mere end omkring 3.000,- kroner i forskel. Er der mere i forskel, så er de 60.000 EuroBonus-point for dyrt indkøbt, da en flybillet til for eksempel USA i kampagneperiode sagtens kan findes til under 3.000,- kroner.

Læs her for alt information om hvordan du sikre dig dine EuroBonus-point, når du er på shopping

Forsidebilledet er fra Brdr Friis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *