Lige nu: Fransk flyvelederstrejke medfører talrige aflysninger

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Endnu en gang er de franske flyveledere gået i strejke, dette betyder reduceret kapacitet i fransk flyverum.

Du skal væbne dig med tålmodighed, og holde dig opdateret på din flyvning, hvis du indenfor de næste 24 timer flyver til eller fra Frankrig. Franske flyveledere er nemlig gået i strejke, hvilket betyder 30% reduceret kapacitet i de største lufthavne i frankrig. I følge mediet Check-in aflyses mindst 10 afgange fra Danmark i løbet af døgnet, og der er fare for at flere flyvninger bliver aflyste eller forsinkede betydeligt.

Også flyvninger der har rute henover Frankrig kan blive berørte, eftersom der er begrænset kapacitet i luftrummet over Frankrig. Dermed vil flere fly blive ledt udenom Frankrig, frem til deres destination.

Flyver du fra Frankrig i dag, anbefales det at måde op i god tid før din flyvning. Ligeledes anbefaler vi at holde dig orienteret om din flyvning, samt eventuelle muligheder for ombooking, hvis du skal flyve til Frankrig i dag, og dit fly bliver aflyst.

Bliver du ikke instrueret om andet af dit luftfartsselskab SKAL du møde op til tiden i lufthavnen, for at du kan blive ombooket i tilfælde af en aflysning.

Hold dig opdateret om din flyvning på dit luftfartsselskabs hjemmeside, eller lufthavnens hjemmeside.

 

Hovedbillede fra Wikimedia commons

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *