Officielt – Airberlin lukker og slukker den 28. oktober 2017

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Airberlin som gik i betalingsstandsning i midten af august måned har nu oplyst at de lukker og slukker den 28. oktober 2017.

I løbet af de sidste uger har selskabet stille og roligt lukket ned for flere og flere ruter. Det startede med at alle deres langruter blevet lukket ned og nu bliver så alle ruter lukket om godt 2 ugers tid.

Det er Blo0mberg, som skriver at airberlin har sendt et brev ud til alle deres godt 8.600 medarbejdere og oplyste dem at per 28. oktober 2017, så stopper alt operation med fly, som den seneste dato.

Det som kan undre lidt er at de sidste vi hørte til sagen, var at airberlin var i forhandlinger med Lufthansa og Easyjet omkring overtagelsen af airberlins fly. Der skulle have været en afslutning på disse forhandlinger i denne uge. Derfor kan man foranledes til at tro at disse forhandlinger ikke giver nogen komplet løsning, hvilket er grunden til denne besked.

Airberlin har derfor givet medarbejderne en klar besked om at prøve at finde nye jobs selv, trods at det nok ender med at mange af airberlin’s fly ender ved andre flyselskaber.

I brevet står der følgende fra Chief Executive Officer Thomas Winkelmann og General Representative Frank Kebekus:

The Lufthansa group alone has already advertised 1,000 jobs with its subsidiary Eurowings.

Selskaberne Niki og LGW forsætter deres normale drift og påvirkes ikke af lukningen af airberlin.

Hvad med Topbonus?

Hvad der så sker med bonusprogrammet Topbonus, som for kort tid siden genåbnede er endnu uvist. Igen kan vi kun anbefale at du får brugt så mange miles som muligt på de ting som er mulige for at reducere et eventuelt tab.

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *