Air Berlin forlader Oneworld; Topbonus status bliver ugyldig

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Airberlin forlader Oneworld alliancen den 28. oktober 2017. Det er samme dag, hvor Airberlin indstiller alle flyvninger.

Også datterselskabet Nikki mister Oneworld medlemskabet. I følge alliancen, betyder det at Oneworld mister omkring et dosis destinationer. Det er primært regionale byer i Tyskland og Østrig, samt et antal feriedestinationer omkring Middelhavet.

Frequent flyers mister status

Airberlin’s konkurs, og den efterfølgende betalingsstandsning af Topbonus loyalitetsprogrammet, og det mistede medlemskab af Oneworld, betyder at Topbonus elite medlemmer fra den 28. oktober mister deres elite status (Ruby, Sapphire eller Emerald). Alle fordele, som loungeadgang, ekstra bagage, og premium sæder, og også priority adgang hos partnerselskaber vil ikke længere være gyldige. Til og med den 27. oktober kan Topbonus medlemmer stadig gøre brug af disse fordele.

Der er et antal Oneworld frequent flyver programmer som tilbyder en tier match. Finnair har en kampagne, hvor du kan matche til Ruby og få en challenge for at opnå Sapphire. På Iberia’s tyske hjemmeside er der en match der er mere generøs, hvor du kan blive Sapphire direkte. Den gælder desværre kun for nye medlemmer. Også British Airways og Royal Jordanian tilbyder en status match.

Udenfor Oneworld er der ingen status matches. Den fra Flying Blue viser sig at være targeted til specifikke medlemmer. Det bliver spændende at se om Lufthansa vil tilbyde Topbonus medlemmer nogen fordele, eller om selskabet afventer at Airberlin’s kunder selv flytter over.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *