Køb julegaver og optjen EuroBonus-point til gratis flybilletter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I de næste uger frem mod jul vil du kunne optjene ganske mange EuroBonus-point ved at købe dine julegaver i Bahne. Bahne tilbyder lige nu 3 gange så mange EuroBonus-point som normalt. Lær hvordan julegaverne bliver til en flybillet i denne artikel.

Du optjener derfor fra i dag og frem til den 4. november og igen fra den 13. november og indtil 4. december 300 EuroBonus-point per 100,- kroner du bruger. Det kan være at kampagnen slutter tidligere, da de tilgængelige EuroBonus-point er en del af en pulje på 2.000.000 EuroBonus-point. Så det er med at købe dine julegaver før denne pulje er brugt.

Du finder listen over alle Bahne butikkerne her.

Hvor mange EuroBonus-point kan du så optjene?

Vi har kigget lidt på tallene for sidste år. Der var beregningen – ud fra en spørgeskemaundersøgelse lavet af YouGov – at hver eneste dansker ville købe gaver for 2.770,- kroner.

Hvis vi kigger på familien med 2 voksne og 2 børn, så vil en sådanne en gennemsnitlig familie derfor købe julegaver for i alt 11.080,- kroner. Omregnet til EuroBonus-point, så vil dette kunne blive til hele 34.902 EuroBonus-point. Dette forudsat at alle gaverne købes i for eksempel Bahne butikkerne eller en af de andre butikker, som her op til jul vi være med i den “3x EuroBonus-point” kampagne som lige nu er i gang.

Værdien af de mange EuroBonus-point er lig med for eksempel en returbillet i Europa med SAS. Kigger vi lige på de nuværende billetpriser, så vil dette kunne sammenlignes med i hvert fald 1.500,- kroner. Så det er en klækkelig rabat at få sig på sine julegaveindkøb.

Søndagsavisen og YouGov undersøgelse fra julen sidste år (2016).

Hvordan deltager du i kampagnen?

Du skal være medlem af EuroBonus for at deltage. Er du endnu ikke dette kan det gøres på dette link. Husk at du kan tjene EuroBonus point når du optjene rejser med fly, lejer udlejningsbiler eller bor på hoteller. Sidst kan du også optjene point på dine daglige indkøb. Se oversigt over mulighederne her:

Hver gang du handler og ved at swipe dit almindelige SAS EuroBonus kort (ikke et SAS EuroBonus MasterCard, Diners eller Amex kort) hos en af de deltagende butikker i kampagneperioden, accepterer du automatisk I at deltage i kampagnen.

Så når du kommer til en butik, så skal du sikre dig følgende:

 • Swipe dit SAS EuroBonus kort
 • Swipe derefter dit betalings kort eller kredit kort

Gavekort tæller også med

Du kan også købe et eller flere Bahne gavekort. Disse tæller også med i 3x EuroBonus-point kampagnen.

Køb af et Bahne gavekort tæller også med i 3x EuroBonus-point kampagnen.

Se her hvordan du køber gavekort online på Bahne hjemmesiden

 

Trackbacks & Pingbacks

Kommentarer

 1. Jane Bording siger

  Hej,
  I skriver, at man i en periode kan opnå 3 gange eurobonuspoint i nogle
  butikker – bl.a. Bahne – og man skal swipe sit eurobonuskort (ikke eurobonus mastercard).
  Jeg har da kun mit mastercard! Kan jeg også få det almindelig kort?
  Eurobonus: EBS 108496258
  Mvh
  Jane Bording

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *