Køb julegaver, maling eller spis dig til flybilletter med SAS

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det mandag og tiden er kommet til en ny omgang butikker og restauranter, som giver 3x EuroBonus-point. Der er i de næste 14 dage mulighed for at optjene ganske mange EuroBonus-point på køb af julegaver eller ved at vælge de rigtige restauranter. Vi viser dig vejen til hele 22.950 EuroBonus-point i denne artikel.

I de næste 14 dage er en række restauranter og butikker, som der er ganske god grund til at besøge. Dette er fordi de er med i SAS EuroBonus kampagnen “3x EuroBonus-point“.

I denne artikel kigger vi derfor på hvilke restauranter du med fordel kan besøge og hvilke butikker, som du med fordel kan købe de julegaver i, samt hvordan køb af maling kan give dig 22.950 EuroBonus-point.

Restauranter

I de sidste 2 uger var det især Michelin restastauranten formel B, som var et rigtig godt besøg værd. Der fik man super lækker mad, samt gode point ind på ens EuroBonus konto. I de næste 14 dage, så er det især følgende 3 restauranter som giver flest point per 100,- kroner du bruger:

De 3 restauranter giver alle sammen 600 EuroBonus-point per 100,- kroner du køber for de næste 2 uger. Så ender regningen for maden på for eksempel 1.500,-, så vil der ende 9.225 EuroBonus-point på din konto (forudsat du betaler med dit SAS MasterCard Premium kort, som giver 15 EuroBonus-point per 100,- du køber for, ellers er det 9.150 EuroBonus-point).

Se resten af listen her, som rummer på for eksempel steaks og burgers fra MASH og XO Burgers and Steaks eller flere hyggelige cafér.

Julegaver

Bahne giver allerede giver 3x EuroBonus-point her op til jul, så er der en række andre butikker, som du kan købe dine julegaver i, samtidig med at du får en god portion EuroBonus-point ind på din konto.

Dertil har SAS EuroBonus lige lanceret en række nye butikker, hvor du optjener 3x EuroBonus-point. Vi har fundet dem, hvor du opnår flest point per 100,- du bruger.

Se listen her:

  • Amazing Jewelry (Taastrup og Glostrup) – giver 300 EuroBonus-point per 100,- kroner du køber for
  • moshi moshi mind (Tøj og mode)-  giver 300 EuroBonus-point per 100,- kroner du køber for
  • Luksusbaby (mode til babyer og mindre børn) – giver 150 EuroBonus-point per 100,- kroner du køber for

Du kan se listen her og finde flere butikker, som for eksempel Mulberry.

Og så lige maling og 22.950 EuroBonus-point

I de næste to uger er Beck & Jørgensen, som blandt andet sælger maling og ting til ens hus eller ting af træ, som trænger til et nyt lag beskyttelse.

Der er 16 butikkerne, som findes over hele landet (se listen her) og du får hele 750 Eurobonus-point per 100,- kroner du køber for. Så skal du male hele huset eller stuen skal friskes op, så er det bestemt værd at få en pris fra Beck & Jørgensen.

Et eksempel er at køber du for 3.000,- kroner, så får du hele 22.950 EuroBonus-point ind på din konto (forudsat at du benytter SAS MasterCard Premium kortet). Dette er ganske godt og rigeligt til en gratis flybillet med SAS inden for Europa.

Hvordan deltager du i kampagnen?

Du skal være medlem af EuroBonus for at deltage. Er du endnu ikke dette kan det gøres på dette link. Husk at du kan tjene EuroBonus point når du optjene rejser med fly, lejer udlejningsbiler eller bor på hoteller. Sidst kan du også optjene point på dine daglige indkøb. Se oversigt over mulighederne her:

Hver gang du handler og ved at swipe dit almindelige SAS EuroBonus kort (ikke et SAS EuroBonus MasterCard, Diners eller Amex kort) hos en af de deltagende butikker i kampagneperioden, accepterer du automatisk I at deltage i kampagnen.

Husk at bruge dit SAS EuroBonus medlemskort før du betaler. Så sikre du dig at du får andel i de mange ekstra point.

Så når du kommer til en butik, så skal du sikre dig følgende:

  • Swipe dit SAS EuroBonus kort
  • Swipe derefter dit betalings kort eller kredit kort

Gavekort tæller også med

Du kan også købe et eller flere Bahne gavekort. Disse tæller også med i 3x EuroBonus-point kampagnen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *