Finnair status challenge for Airberlin og Lufthansa medlemmer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Finnair har opretttet en status challenge for Topbonus medlemmer efter loyalitetsprogrammet er gået i betalingsstandsning.

Med den sandsynlige konkurs af Airberlin og Topbonus på vej, er der et hul i OneWorld markedet i Europa. Efter det ikke længere var muligt at optjene eller bruge miles for Airberlin flyvninger, har det været spørgsmålet om et andet selskab ville overtage medlemmerne. Finnair har nu startet en kombination af status match og status challenge der tydeligvis er rettet mod det tyske markede. Elite medlemmer hos Topbonus og Miles&More kan få et direkte match til Finnair Plus Silver, som svarer til OneWorld Ruby. Topbonus Gold og Platinum, samt Miles&More Senator og HON Circle, kan derefter deltage i en status challenge for at opnå Gold, som svarer til OneWorld Sapphire.

Vejledning

For det første, skal du klikke her for at registrere dig med dit Finnair Plus nummer. Indenfor 24 timer, vil du modtage en email hvor Finnair beder dig om følgende dokumenter:

  • Copy of a valid topbonus or Miles & More tier card
  • Copy of the last 12 months’ topbonus or Miles & More mileage summary
  • Finnair Plus membership number

Det giver flyselskabet mulighed for at se om du er en interessant kunde. Hvis alt er i orden, får du din Finnair Plus Silver status indenfor 1-2 uger.

Hvis du vil gå for Gold, skal du inden den 31. marts 2018 optjene 40.000 tier points eller 23 flyvninger; halvdelen af de normale krav.

Kampagnen kan blive lukket uden varsel.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *