S7 tilbyder status match fra Airberlin topbonus

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det russiske OneWorld medlem S7 Airlines tilbyder nu – ligesom en række andre selskaber- passagerer med elite status i topbonus programmet af få den samme status i S7 Priority programmet.

Desuden kan man optjene Priority Miles for flyvninger med S7 mellem den 1. november 2016 og den 30. september 2017; selv om disse flyvninger tidligere er registreret i topbonus.

Elite medlemmer I topbonus programmet kan blive medlemmer i S7 Priority programmet indtil den 31. december 2017 ved at indsende et foto af deres topbonus kort eller et screenshot af deres topbonus kontoudskrift til feedback siden på S7 hjemmesiden:  www.s7.ru . Den ækvivalente status i S7 Priority vil blive tildelt, når man flyver med S7, som et S7 Priority medlem, hvis flyvningen foregår inden slutningen af 2018.

For at optjene S7 Priority miles, kan medlemmer af topbonus blive medlemmer af S7 Priority programmet og indsende deres topbonus medlemsnummer via feedback siden på S7’s hjemmeside. Miles for flyvninger med S7 fra den 1. november 2016 til den 30. september 2017, vil blive krediteret til den nye S7 Priority indenfor 30 dage. Tilbuddet gælder indtil den 1. oktober 2018.

Status match hos andre selskaber

S7 er ikke det eneste selskab i Oneworld alliancen, som giver status match til Airberlin topbonus. Også British Airways, Finnair, Iberia og Royal Jordanian tilbyder status match. BA tilbyder dog kun match til bronze og Finnair til sølv med mulighed for at opnå guld efter en status challenge.

Air France og KLM tilbyder ligeledes status match til Sky Team hvis man har topbonus status og en reservation hos et af de to selskaber.

S7 Airlines (Siberia Airline) har et stort indenrigs netværk med hubs i Moskva (Domodedovo) og Novosibirsk (Tolmachevo). S7 flyver også til mange tidligere sovjetstater, Europa, Mellemøsten, Sydøstasien og Stillehavs regionen.

S7 har en af de mest moderne flåder i Rusland. Flåden består af 72 fly fra Airbus, Boeing og Embraer.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *