Muligvis Flying Blue status match for Topbonus medlemmer

Flying Blue

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efter både Airberlin og Topbonus gik i betalingsstandsning, har Topbonus elite medlemmer spurgt sig selv, hvem de skal flyve med fremover. Muligvis får de mulighed for at overføre deres nuværende status til Flying Blue.

Erfaring med tidligere konkurser af flyselskaber og deres loyalitetsprogrammer, har vist at andre flyselskaber i området ofte tilbyder et såkaldt status match til elite medlemmer. Med et status match, kan du overføre din elite status til et andet loyalitetsprogram. Nogle gange tilbydes der et en-til-en match, men oftest er der også en udfordring, eller challenge, forbundet for at bevise dit nye loyalitetsforhold.

Finnair var det første selskab til at tilbyde Topbonus medlemmer Silver status, og en challenge for at opnå højere status. Boardingarea blogger Travelwithmassi skriver at du kan matche din status hos Flying Blue!

Airberlin Topbonus Silver

Flying Blue status match(?)

I følge den tyske blogger, er tilbudet, som ikke er offentliggjort endnu, for at matche status til Flying Blue åbent for Silver, Gold, og Platinum medlemmer hos Airberlin TopBonus. Den er angiveligt også åbent for medlemmer af Etihad Airways Guest programmet. For at komme i betragtning for et status match hos loyalitetsprogrammet af KLM og Air France, skal du sende en email til [email protected] med et bevis for din status. Det kan være en kopi af dit medlemskort eller et skærmdump af dit kontoudtog. For at forhindre at alle søger om et status match, skal du også have bestilt en rejse med KLM eller Air France. Din nye status skulle være gyldig til marts 2019. De fulde vilkår er ikke offentliggjort. Det er heller ikke klart til hvilken status du vil blive matchet, og om Platinum status også bliver givet væk.

Jeg har selv indsendt min Airberlin Gold status. Jeg vender tilbage når det lykkedes. Vil du også ansøge om et status match? Lad os høre dine erfaringer i vores forums.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *