Topbonus: Kontoen nulstilles

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Medlemmer af AirBerlins loyalitetsprogram topbonus mister deres optjente miles. Likvidator har meddelt, at man forventer, at en ny investor overtager programmet for at udvikle det.

Efter AirBerlins konkurs for et halvt år siden, var det forventet, at medlemmerne af selskabets loyalitetsprogram ville miste deres optjente miles. Men da topbonus ligger i et selvstændigt selskab, har programmet fortsat sine aktiviteter på et lavere blus efter det også gik i betalingsstandsning. Medlemmerne har kunne indløse de optjente bonuspoint. Og man har fortsat kunne optjene point hos få flyselskaber (bl.a. Ethad), hoteller og andre partnere.

Jeg vil dog tro, at langt de fleste medlemmer har tømt deres konto og flyttet optjeningen af point over i andre programmer. Det var et klogt træk, for kontoen er nu blevet nulstillet. Men medlemmerne kan anmelde deres krav til konkursboet inden 24. april. Kravet kan anmeldes fra 6. april  på denne hjemmeside. Vi anbefaler alle, at de anmelder deres krav, selvom det er usikkert, hvorvidt boet kan honorere disse.

Likvidator har forhandlet med en ny investor om at overtage programmet og på programmets hjemmeside er offentliggjort

Talks with a new investor, who plans to re-build and enhance the program, are well advanced and members will be informed of developments as they happen.

Det ser derfor ud til, at en investor vurderer, at medlemsdatabasen stadig har en værdi og at der er basis for fortsætte og udvikle programmet. Det bliver spændende at følge udviklingen og læse de næste nyheder fra topbonus.

Foto: www.topbonus.de

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *