Verdens 10 dyreste byer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Verdens dyreste byer er nu fundet. Singapore ligger på første pladsen. Men også Oslo og København er blandt de 10 dyreste byer. Oversigten er udarbejdet af The Economist Intelligence Unite, som også har fundet ud af, at priserne stiger væsentligt i Prag og Moskva samt en række andre populære rejsemål.

Jeg tror, at det gælder for alle os her på InsideFlyer, at vi gerne vil rejse. Vi er de sidste, som siger nej til en ekstra uge i en spændende by eller på en solrig destination. Desuden foretrækker vi at købe flybilletter på tilbud. Vi slår gerne til, hvis vi kan få en bonus rejse eller en billet på business class til en rigtigt god pris. Men man skal heller ikke undervurdere de forskellige omkostninger på rejsemålet. Nogle byer er rigtigt dyre, og derfor kan besparelsen på flybilletterne nemt ædes op af omkostninger på rejsemålet. 

The Economist Intelligence Unit (EIU), som er et søsterselskab til tidskriftet The Economist, har udarbejdet en liste over verdens 10 dyreste byer. Mange vil sikkert være overbevist om, at “New York“ er med på listen, men den svage amerikanske dollar er den væsentligste grund til, at ingen amerikanske byer er kommet med i denne top-10. Det er mest europæiske og asiatiske byer, der udgør byerne på årets liste.

 

New York er ikke med på listen over verdens 10 dyreste byer

 

De 10 dyreste byer i verden

Men lad os gå direkte til listen:

 1. Singapore
 2. Paris
 3. Zürich
 4. Hongkong
 5. Oslo
 6. Geneve
 7. Seoul
 8. København
 9. Tel Aviv
 10. Sydney

EIU har taget priser på mere end 150 forskellige faktorer med i sammenligningen for at kunne udarbejde listen. For eksempel er priserne på mad, husleje, transport og beklædning indregnet.

Ud over listen med de 10 dyreste byer, har rapporten naturligvis også en oversigt med de 10 billigste byer. Denne liste indeholder bl.a. Almaty i Kasakhstan, Bukarest og Algier. Hertil kommer forskellige byer i Indien, som for eksempel Delhi, Bangalore und Chennai.

Ud over listen med verdens 10 dyreste byer, indeholder rapporten også en oversigt med byer, der er blevet væsentligt dyrere over de seneste år. Der er en række populære turist destinationer på denne oversigt, som eksempelvis Prag, Moskva og Madrid. Men også Kiev, Johannesburg og St. Petersburg er blevet væsentligt dyrere.

 

Artiklen er oversat. Oprindeligt skrevet af Steffen og offentliggjort på vores tyske søstersideHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

 1. Novotel nummer 500 åbner i Seoul | InsideFlyer DK siger

  […] Den sydkoreanske hovedstad Seoul har meget at byde på som rejsende. Både forretningsliv og turisme er vokset enormt i de seneste år. Mange store virksomheder er placeret i byen, som også har en god forbindelse med den internationale lufthavn Seoul Incheon Airport (ICN). På den anden side, er byen også placeret som nummer 7 på listen af verdens dyreste byer. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *