Novotel nummer 500 åbner i Seoul

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Novotel, en del af den franske hotelkæde Accor Hotels har mange hoteller spredt rundt omkring i verden. Det 500. hotel er for nylig blevet tilføjet i Seoul i Sydkorea. Novotel Ambassador Seoul Dongdaemun er det første Novotel Hotels & Recidences, der ligger i hjertet af byen.

Seoul

Den sydkoreanske hovedstad Seoul har meget at byde på som rejsende. Både forretningsliv og turisme er vokset enormt i de seneste år. Mange store virksomheder er placeret i byen, som også har en god forbindelse med den internationale lufthavn Seoul Incheon Airport (ICN). På den anden side, er byen også placeret som nummer 7 på listen af verdens dyreste byer.

Designet hos Novotel

Hotellet er helt nyt. Der er derfor tænkt på de nyeste moderne faciliteter. Hotellet består af 523 værelser udstyret med de mest moderne digitale faciliteter. Ved udforming af hotellet er der udviklet et helt nyt design. Det typiske indre af et hotel kombineret med en hjemlig atmosfære. Hotellet er dermed det første af denne slags til at have det nye interiør.

Især på den digitale front har hotellet taget store skridt. Man kan gøre brug af  en mobil concierge og bruge en smartphone under opholdet. Smarte apps er installeret på smarttelefonen for at give information om hotellet, men også kort over byen. Du kan også fjernstyre faciliteter på værelset gennem smartphonen. Kommer du med en elbil? Så kan du selvfølgelig oplade den på hotellet.

Granit er kombineret med naturlige trægulve i hele hotellet. Det skaber smukke kontraster i den nye Novotel Ambassador Seoul Dongdaemun. Motiver fra den ikoniske Heunginjimun (Dongdaemun Gate) findes overalt på hotellet.

Gadgets

De i alt 331 værelser har en, to eller tre senge. Hvis du bliver længere, så er en af de 192 lejligheder med et dejligt 55 tommer tv måske en mulighed. Derudover er et GIGA Genie med touchskærm og stemmestyring installeret i værelserne. Systemet kan findes i executive, premier og deluxe værelser. Med dette system kan du bl.a. regulere rumtemperaturen, men for eksempel også streame musik.

Novotel Ambassador Seoul Dongdaemun - standard værelse
Standard værelse
Novotel Ambassador Seoul Dongdaemun - Suite
Suite
Novotel Ambassador Seoul Dongdaemun - Superior værelse
Superior værelse
Deluxe værelse
Deluxe værelse

Food exchange

Hotellet har også en restaurant, der er åben hele dagen, Food Exchange. Det tilbyder en bred vifte af mad, med indflydelse fra hele verden. Tænk på koreansk, japansk, kinesisk og vestlig mad.

Novotel Ambassador Seoul Dongdaemun - Food Exchange
Restaurant Food Exchange

Derudover er der også Gourmet Bar, der er inspireret af franske retter, cocktails og drikkevarer. Et højdepunkt er måske rooftop baren, Social 21. Det er et godt sted at nyde en smuk aften og udsigt over byen.

Novotel Ambassador Seoul Dongdaemun - Gourmet Bar
Gourmet Bar
Novotel Ambassador Seoul Dongdaemun - The Social 21
The Social 21

Relax

Uanset årsagen til dit besøg er det vigtigt at slappe af i et stykke tid. Derfor har hotellet en opvarmet indendørs swimmingpool og udendørs swimmingpool. Du kan også træne i fitness centret med det nyeste udstyr. For børnene er der et børnehjørne med legetøj og bøger.

Novotel Ambassador Seoul Dongdaemun - svømmingpool
Udendørs svømmingpool
Novotel Ambassador Seoul Dongdaemun - indendørs svimmingpool
Indendørs svømmingpool

Accor Le Club

Som medlem af Accor Hotels loyalitetsprogram Le Club kan du bruge forskellige privilegier. Som et Platinum medlem, kan du også bruge Executive Lounge, der er til stede på hotellet. Loungen byder på afternoon tea og en daglig happy hour.

Novotel Ambassador Seoul Dongdaemun - Executive lounge
Executive lounge

Novotel Ambassador Seoul Dongdaemun

Novotel Ambassador Seoul Dongdaemun

 

Billeder: Novotel

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Marco fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *