Midlertidig gratis deling af airberlin Topbonus miles – god mulighed for at få dem brugt

TopBonus

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Selvom airberlin fløj for allersidste gang i sidste uge, lever Topbonus – for nu – endnu. Nu er det, midlertidig, muligt at overføre miles mellem konto helt gratis, som gør det nemmere at samle nok miles til en award rejse.

Topbonus er i betalingsstandsning, og muligheder for optjening og brug af miles er stærkt begrænsede. Det er derfor overraskende at overførsel af miles mellem konti nu gøres gratis. Til og med den 17. november kan du overfører et bestemt antal miles til andre Topbonus konti. Officielt er det kun tilladt at dele mellem familiemedlemmer, men ikke praksis bliver det ikke kontrolleret. Det eneste du skal bruge, er navn og Topbonus nummer af modtageren. Miles bliver tilskrevet med det samme. Maksimalt 7 konti kan overføre til den samme konto, men per konto kan det gøres i flere trin. Du kan overføre miles på denne side.

Topbonus transfer

Bruge miles?

Du kan i øjeblikket kun bruge dine miles i en pop-up shop, hvor udbud og priser ikke er særlig tiltalende. Det er også muligt at bestille economy class award billetter med Etihad, hvis du flyver fra Tyskland. Priser starter fra 25.000 miles og dertil kommer over €200 i skatter og afgifte. Har du adskillige konti i din familie, kan du samle dine point i én konto. Selvom du ikke har interesse i at flyve med Etihad (eller ikke tør bruge dine miles på det), kan det være at Topbonus kommer med nogle gode tilbud i de kommende måneder.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *