Rabat i Abu Dhabi med Etihad boardingkort

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Flyver du snart til (eller igennem) Abu Dhabi? Husk så at gemme dit boardingkort. Du kan få rabat på restauranter og attraktioner i Abu Dhabi.

Hvordan fungerer det?

Hvis du flyver med Etihad mellem den 8. april og 30. juni 2018, kan alle over 18 år få rabat på en lang liste restauranter, attraktioner, spabade, golfbaner og butikker i Abu Dhabi. Det eneste du skal bruge, er dit papir eller elektroniske boardingkort. Når du ønsker at gøre brug af rabatten, kan butikken bede om et identitetsbevis. Navnet i beviset skal stemme overens med navnet på boardingkortet. Rabatten gælder i 7 dage efter Etihad flyvningen.

I følge vilkårene kan man kun anvende boardingkortet en gang per udbyder, men jeg tvivler på, om det strikt bliver håndhævet. Specifikt for Yas Waterworld er der angivet, at det kun er muligt at udstede et adgangskort per boardingkort.

Hvor kan du få rabat?

Der er en lang række deltagende selskaber. Du kan finde hele listen her. For mange kan det især være interessent med 20% rabat hos Yas Waterworld og Ferrari World.

Alternativ

Der en anden måde, hvorpå besøgende kan få rabat på restauranter og attraktioner i Abu Dhabi. Det er Entertainer app. App’en koster penge, men dem har du hurtig tjent hjem, hvis du er i byen et par dage, især hvis du er på ferie med familien. Med Entertainer app er nemlig altid det andet produkt gratis. For eksempel: du spiser på et deltagende restaurant i Abu Dhabi. Når du skal betale, viser du Entertainer app’en. Den anden hovedret får du dermed gratis. Det samme gælder for drikkevarer, spabehandlinger og enda adgangskort til attraktioner.

Det er egentlig ret simpelt. Hvert år udkommer også en bog, hvor du ligesom i gamle dage skal rive kuponen ud. Jeg bruger dog altid app’en, fordi den er nemmere at bruge. I app’en får du også regelmæssig nye rabatter. Og nogle gange får du et ekstra bonusprodukt. Der er også en Entertainer app, som virker i Dubai, men den skal tilkøbes separat.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Ready2board fra vores søsterside Insideflyer.nl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *