Anmeldelse af Grand Hyatt Baha Mar på Bahamas

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Når de fleste kigger efter overnatning på Bahamas/Nassau fanges øjet nemt af det store hotelkompleks Atlantis med sine mange aktivitetstilbud, men faktisk er det værd lige at kigge lidt på det hotel Hyatt åbnede sidste år i april – nemlig Grand Hyatt Baha Mar.

Med sine 2 tårne, henholdsvis East tower og West tower rummer hotellet næsten 1000 værelser, dertil kommer et utal af restauranter, et pompøst casino, en Starbucks, 6 svimmingpools, oplevelscenter for børn, og talrige butikker med highend labels.

Grand Hyatt Baha Mar er et stort hotel og kun 2 år gammelt.

Vi, min hustru og datter, havde i et stykke tid kigget efter en mulighed for at holde vinterferie et sted, hvor vi var garanteret sol og varme, og overhovedet (datteren på 9) med et ultimativt krav om swimmingpool(s)!

Det nye Grand Hyatt på Bahamas blev valgt, det passsede mig godt da jeg skulle videre til Californien efter endt ferie. Efter et pitstop med 2 overnatninger i Miami fløj vi med Bahamas Air til Nassau og en kort taxatur til hotellet som kostede $25 så var vi fremme.

Ankomsten til Grand Hyatt Baha Mar.

Hotellet blev bygget sidste år i april og alt var flunkendes nyt, en restaurant var dog åbenbart stadig ”under construction” men ellers var alt  færdigt og lige til at gå til.

Receptionen.

Check in forløb uden problemer og vi blev upgradet til et værelse med dobbelt queenbeds så vores datter slap for at sove i en rollerbed.

Værelset var som man forventer af et nybygget skal være, alt i Hyatt standard, dog savnede vi et badekar.

Værelset med 2 Queen Size senge og altanen i baggrunden.
Stort TV
Flot badeværelse, dog var badekar savnet.
Minibaren
Fin mulighed for at lave kaffe og te på værelset.

Airconditioneren blev med det samme slukket, bryder mig ikke om at sove i et rum der køles ned, så hellere sove med åbne vinduer, det fortrøv vi dog den sidste nat da nogle af hotellets ansatte simpelthen valgte at højtryksrense deres udendørsmøbler kl 2 om natten, 2 etager under vores vinduer. Op og ned i receptionen og tale dunder, hvilket hjalp og næste dag blev vi krediteret $100 for ulejligheden.

This slideshow requires JavaScript.

Vi spiste næste samtlige måltider på hotellet, hvilket man skal gøre med omtanke og huske at bestille bord!

Vi fik set aftenshowet fra springvandet fra vores værelse:

Lørdag aften skulle vi så spise inde i byen på hvad man nok ville kalde Bahamas bedste restaurant ”Craycliff restaurant”, dette kan dog ikke anbefales, de 2 første vine jeg havde valgt på deres vinkort var udsolgt, først den 3 havde de i deres ellers meget imponerende og omfattende udvalg. Well det kan hænde.

Til forret fik vi hummerbisque, jeg kunne ikke lige bedømme om den var hjemmelavet eller lavet fra bunden, smagen var rimelig intens. Den store skuffelse var dog hovedretten, her havde vi valgt en tomahawksteak til deling, den var mishandlet til ukendelighed, uden stegeskorpe og total gennemstegt, Både min hustru og datter var meget trætte af jetlag så vi ville bare egentlig hjem asap.

Selve Nassau er der ikke meget at se syntes vi, så resten af vores ophold blev på hotellet og i særdeleshed ved poolen og stranden.

Det er et stort pool område med flere forskellige mindre pools.

I poolområdet har hotellet en del små foodtrucks som man i første omgang kan komme til at overse, og tæt på dem ligger der et lille oplevelsecenter for børn hvor de kan fodre og svømme sammen med hajer og skildpadder.

This slideshow requires JavaScript.

Restauranter er der som sagt rigtig mange af, men prisniveauet på dem er i den høje ende ligesom næsten alt andet på Bahamas fik vi indtrykket af.

Hotellet er et såkaldt cashfree overalt, så man afregner først når man tjekker ud.

Både min hustru og datter var triste da vi skulle checke ud, men det er nok ikke sidste gang vi besøger hotellet.

Denne anmeldelse er lavet af vores forumbruger KennethK.

Overblik

Pros

+ Helt nyt Hotel
+ 6 svimmingpools og maaser af steder man kan spise
+ Livreddere overalt så man ikke skal være nervøs ved at lade børn være alene i pools

Cons

- Desværre lader hotellet folk reservere solstole med håndklæder hele dagen uden konsekvens
- Hotellet fejler på deres opfølgning, når man beder om rengøring af værelset

Service

Beliggenhed

Værelse

Value for money

Generel Vurdering

Konklusion

Helt sikkert et hotel vi gerne besøger igen, med en sol og varmesikkerhed og en lille times flyvning fra Miami med direkte fly til DK så er den til overvejelse til næste vinterferie.

De småproblemer som hotellet ser ud til at have, blandt andet med styringen af ansatte burde de kunne løse indenfor kort tid, prisniveauet kan de nok ikke gøre noget ved da Bahamas har en ret stor importtold.

4.3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *