Rabat & rejsetips på messen Ferie for Alle

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Rejsemessen “Ferie for Alle” er også blevet virtuel. Du kan finde rejsetip og gode rabatter online. Messen lukker søndag d. 28. februar 2020

Ferie for Alle er skandinaviens største rejsemesse. Normalt holdes messen hvert år i Herning i anden halvdel af februar. Men Danmark er lukket ned. Så i år holdes messen online. Du finder den her.

Rabat og inspiration

Ferie for Alle giver inspiration til din næste ferie. Overskrifterne er:

  • Udland
  • Danmark
  • Camping
  • Golf.

Du kan opleve et univers af ferieinspiration. Bliv inspireret til dit næste ferieeventyr, hvad enten du drømmer om Thy eller Thailand.

Mød feriebranchen online og udforsk det store udvalg af fantastiske messetilbud inden for udlandsrejser, camping, Danmarksferie, golf og udeliv.

Ferie for Alle – Skandinaviens største feriemesse – Forside

De enkelte rejsearrangører har præsenteret deres forskellige rejsemål i små videoer. Uanset om du drømmer om safari i Afrika, rafting i Norge eller krydstogt i Caribien: Du kan finde din inspiration på rejsemessen.

Hertil kommer en masse tilbud med rabatter. Det er ikke muligt at præsentere alle tilbud i denne artikel. Men jeg kan vise et par af de tilbud, som rejsemessen selv fremhæver:

  • Aarhus Charter giver op til 1.000 kroner rabat
  • Vilholdt Rejser giver 1.000 kroner rabat på selskabets 8 dages rundrejse til Island
  • Vietnam Rejser giver 1.500 kroner rabat
  • Jysk Rejsebureau giver 10% rabat på rejser til Grækenland, Kroatien, Færøerne, Svalbard, Portugal, Island, Italien eller Spanien.
  • Riskov Rejser giver 1.500 kroner rabat på rejser til Australien.

Det er helt op til dig, om du vil søge efter en ferie i Danmark, som du formentlig kan gennemføre uanset rejserestriktioner eller du vil satse på at verden igen åbner og du kan tage til udlandet.

Men jeg vil råde dig til at undersøge hvordan du er stillet, hvis du må aflyse den købte rejse. Og det uanset om det skyldes rejserestriktioner eller, at du selv bliver syg og derfor må blive hjemme.

Rejsemessen “Ferie for Alle”. Fotokreditering: Lars Møller / MCH

En week-end foran computeren

Jeg skal i hvert fald bruge lidt af week-enden foran computeren. Jeg vil under alle omstændigheder drømme at verden igen er åben. At jeg igen kan tage på ferie. Det er ligegyldigt, om det bliver en cykelferie i Danmark eller en tur til udlandet. Måske kan jeg finde et godt tilbud fra sofaen.

Forsidefoto: Rejsemessen “Ferie for Alle”. Fotokreditering: Lars Møller / MCHHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *