Radisson Blu Maldives åbner – og priserne er gode

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Radisson har åbnet sit første resort på Maldiverne. Lige nu kan du reservere ophold med gode rabatter. Din reservation er fleksibel. Den kan fortrydes op til 3 uger før ankomsten.

Maldiverne er en af ​​de destinationer i verden, man gerne vil besøge: krystalklart vand, unikke solnedgange, kun et luksuriøst feriested pr. ø og meget mere. Især i tider med COVID-19 er Maldiverne et meget passende rejsemål. Når du først er på et resort på en ø, er det slet ikke et problem at holde afstand til andre gæster. De luksuriøse villaer har ofte deres egen pool, stranden har masser af plads og restauranter og barer er stort set udendørs. Men man skal imidlertid være klar over, at denne luksus naturligvis koster

Nyåbning af Radisson Blu Maldives Resort

I modsætning til sine største konkurrenter har den globale hotelkæde Radisson tidligere ikke været repræsenteret på Maldiverne. Dette har dog ændrer sig: Radissons første resort ligger nu i Alifu Dhaalu-atollen, på øen Huruelhi og en anden lille ø – 105 kilometer fra hovedstaden Male. Hotellets gæster kan flyve direkte til hovedstaden på 30 minutter eller tage en 20-minutters indenrigsflyvning fra Male til Maamigili Lufthavn, efterfulgt af en 15-minutters tur med hurtigbåd.

Overwater-Villa günstig

Alle 128 villaer ligger på stranden eller pæle over vandet. De varierer i størrelse fra 215 til 410 kvadratmeter, har private swimmingpools, havudsigt, alle tænkelige faciliteter og et, to eller tre soveværelser. I resortets dykker- og sportcentret kan gæsterne udforske den betagende verden under vandet, slappe af i spaen eller dyrke fysisk træning i yogapavilliongen, fitnesscenteret eller resortets sportsplads. Børneklubben og det tilhørende legerum tilbyder underholdning til de små.

Resortet har plads til specielle begivenheder med op til 50 deltagere (eksempelvis bryllupper). Resortet har forskellige restauranter og barer, herunder en udsøgt vin- og cigarbar. Men gæsterne kan naturligvis også spise i deres villa døgnet rundt.

Book en billig villa

De nye Radisson Blu Maldives deltager også i Radisson Rewards loyalitetsprogram, så du kan også reserverer ophold, hvor du betaler med point. Du kan få en overnatning for 70.000 point. Og så bor du i en villa på 220 kvadratmeter, som ikke kun tilbyder masser af personlig plads, men også en privat pool. Morgenmaden er inkluderet i bonusopholdet på Radisson Blu Maldives. Reservationen kan afbestilles op til tre uger før ankomst. Hvis du for eksempel køber de nødvendige point i en kampagne, hvor point sælges billigt, ender du med en pris på omkring 220 euro pr. nat.

Overwater-Villa günstig

Introduktionstilbud

Hotellet har også et introduktionstilbud, hvor du kan reserverer en villa fra 475 euro pr. nat. Denne pris inkluderer følgende:

 • Gratis morgenmad (buffet)
 • En gratis flaske mousserende vin ved ankomsten
 • Gratis snorkeludstyr
 • Gratis yogakurser
 • Gratis lån af cykel (hvis de er til rådighed)
 • Gratis sportstilbud (udvalgte muligheder)
 • Gratis vinsmagning
 • Gratis madlavningskurser
 • 50% rabat på spa-behandlinger reserveret før ankomst; ved booking ved ankomst gives 25% rabat.
 • 25% rabat på indenrigsfly eller vandflyv til lufthavnen
 • 25% rabat på mad og drikke

Dette tilbud er rigtigt godt – især på grund af rabatten på transporten mellem lufthavnen og hotellet, som ellers er meget dyrt på Maldiverne.

Det er muligt at booke på opholdet på Radissons hjemmeside. Dette tilbud findes under fanen “Packages” og har overskriften “Grand Opening Offer”.

Tjek din forsikring og rejsevejledningen

Jeg skal for en god ordens skyld minde om, at du skal tjekke udenrigsministeriets rejsevejledning, Maldivernes indrejseregler og din rejseforsikring, når du planlægger din rejse. Denne øvelse bør gentages, når du kommer tæt på tidsfristen, hvor det stadig er gratis at aflyse rejsen.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside.

Fotos: (c) RadissonHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *