Radisson Red åbner hotel i Sydafrika.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Radisson Hotel Group åbner deres andet Radisson Red Hotel i Johannesburg. Åbningen er planlagt til at være i starten af år 2021.

Hotellet vil få navnet Radisson Red Johannesburg Rosenbank og vil komme til at ligge i Afrikas næststørste by, Johannesburg.

Rosebank ligger nordøst for Johannesburg og 4,5 km fra Sandton området. Rosenbank en af ​​de hurtigst voksende forretningsområder i Johannesburg og det nye Radisson Red hotel vil komme til at ligge i Oxford Park. Området er b.la. også forbundet til OR Tambo Internation Airport som er den største og travleste lufthavn i Afrika.

Oxford Park er et pulserende område med mange forskellige brugere. Området omfatter både premium-kontorer, lejligheder samt butikker og restauranter – alt sammen beliggende i et usædvanligt højt, privat administreret og gåbart offentligt miljø.

Radisson Red hotellet vil få 222 værelser og vil bestå af alt fra standard studios værelser til suiter i flot design. Hotellet vil også byde på de berømte Radisson RED mad- og drikkevarekoncepter samt fællesområder.

Vi er glade for at have underskrevet aftalen om vores andet Radisson RED i Sydafrika, ved at bygge videre på den meget vellykkede åbning af Radisson Red Cape Town. Hermed introducere vi vores tredje brand til Johannesburg sammen med Radisson Blu og Park Inn by Radisson.

Rosebank betragtes som Johannesburg kunstkvarter, hvilket gør det til den ideelle pasform til det pulserende Radisson Red-mærke. Hotellet vil være det første internationalt brandede livsstilshotel i Johannesburg og vores fjerde hotel i byen.

Elie Younes, Chief development officer, Radisson Hotel Group

Kilde og forsidebillede: Radisson Hotel GroupHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *