Nyt Radisson Collection hotel i Paris

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Radisson Hotel Group byder velkommen til et nyt Radisson Collection hotel i Paris i 2027. Hotellet bliver til i samarbejde med Redevco.

Det nye hotel får en ganske fremragende placering ved at ligge i hjertet af Paris. Det bliver med kort afstand til Louvre og Le Marais.

Foto: Radisson Hotel Group / PR

Selve bygningen er ejet af Redevco, som er ejendomsinvestor, og bliver designet af Franklin Azzi Architecture.

Der bliver naturligvis et fokus på at sikre et så klimaneutralt hotel som muligt.

Grundetagen bliver på 3.000 kvadratmeter, som skal huse detail. Fra 2. salen og op til 4. salen, som bliver på 4.000 kvadratmeter, skal huse kontorpladser.

Selve Radisson Collection hotellet bliver placeret fra 5. salen og til 8. salen, der også er øverste etage. Der vil komme 57 værelse på hotellet.

På øverste etage vil der blive lavet en “grøn oase” som rooftop-bar. Denne vil være åben for alle og ikke kun de som bor på hotellet.

Foto: Radisson Hotel Group / PR

Rooftop-baren bliver uden tvivl populær, da den vil give et 360 graders kig ud over Paris. Du ville derfra kunne nyde udsigten til blandt andet Eiffel tårnet, Notre Dame og Montmatre.

Så ens medlemskab af Radission Rewards bliver pludselig lidt mere værd, da vi forventer at du vil kunne udnytte point til at få en bonusovernatning der, hvilket klart vil øge værdien. Men med kun 57 værelser, så vil det helt sikkert være svært at få fat i.

Foto: Radisson Hotel Group / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *