Rejs med fly til disse restauranter med Michelinstjerner ⭐⭐⭐

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I sidste uge var det igen tiden til at se hvilke danske restauranter som fik stjerner tildelt i årets Guide Michelin.

Hvorfor er det vigtigt når InsideFlyer er et sted for de som rejser meget med arbejdet eller i privaten? Det er det fordi der er flere gode muligheder for at opleve rigtig gode restauranter på sin rejse eller hvis man vil rejse til en destination som netop har en, to eller tre stjerner.

Se hvilke restauranter som har fået stjerner tildelt i 2020 udgaven her:

Rejs rundt i kongeriget

Både SAS og NORDIC Seaplanes flyver til og fra Aarhus. Skal det være en let tur, så er en tur med vandflyet helt klart det rigtige, da det letter og lander i både centrum af København eller få minutter fra i Aarhus. Vandflyet har også enkelte ture til Falsled Kro, hvor du lander lige ved siden af kroen. Et ret unik oplevelse at prøve trods de overraskende nok endnu ikke har fået en stjerne endnu.

På Bornholm er der også en stjerne. Det er den spændende restaurant Kadeau, som er med i det fine selskab. Men Kadeau i København har 2 stjerner og Bornholm har en stjerne.

Jeg har været forbi flere af dem på listen, for eksempel Kadeau og Aloette. Det er bestemt et besøg værd. Generelt er Bornholm et nyt mekka for gastronomi. Der er rigtigt mange gode steder at besøge og nyde mad og drikke. Er du til øl, så vrimler det også med mikrobryggerier rundt om på øen.

Du kan komme til Bornholm med DAT. Du kan også flyve fra Midtjyllands lufthavn via København. Ellers er det en nem køretur via Ystad i Sverige og så med en hurtigfærge til Rønne.

Sidst på den danske liste finder du KOKS på Færøerne. KOKS har i år beholdt sine to stjerner og de laver mad af lokale råvarer og så brugen af fisk og skaldyr. SAS flyver til Færøerne fra København og Atlantic Airways flyver dertil fra både København, Billund og Aalborg.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *