Rejs rundt i Danmark efter de 28 Michelin stjerner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Danmark har i dag fået 28 Michelin stjerner. Dette års nordiske Michelin Guide, The Michelin Guide Nordic Countries 2017, blev onsdag præsenteret ved en pressekonference i Stockholm.

Du kan derfor allerede nu begynde at planlægge dine gastronomiske tur rundt i Danmark. Du finder alle links til restauranterne i denne artikel.

København

I København finder du den eneste restaurant med 3 stjerner. Dette er Geranium, som fik denne sidste år.

Aarhus

I Aarhus finder du i året Michelin Guide 4 restauranter. Alle 4 har fået en stjerne.

Både SAS og NORDIC Seaplanes flyver til og fra Aarhus. Skal det være en let tur, så er en tur med vandflyet helt klart det rigtige, da det letter og lander i både centrum af København eller få minutter fra i Aarhus.

Bornholm

På Bornholm er der også en stjerne. Det er den spændende restaurant Kadeau, som er med i det fine selskab. Så både Kadeau i København og Bornholm har nu en stjerne hver.

Jeg besøgte stedet sidste år på min sommerferie og det er bestemt et besøg værd. Generelt er Bornholm ved at blive et nyt mekka for gastronomi. Der er rigtigt mange gode steder at besøge og nyde mad og drikke.

Du kan komme til Bornholm med DAT, som flyver flere gange dagligt fra København og Billund. Du kan også flyve fra Midtjyllands lufthavn via København. Ellers er det en nem køretur via Ystad i Sverige og så med en hurtigfærge til Rønne.

Andre steder i Danmark

Færøerne

Sidst på den danske liste finder du KOKS på Færøerne. KOKS har en stjerne på årets liste. Så tælles denne med er det reelt 29 stjerner som Danmark har fået i år.

SAS flyver til Færøerne fra København og Atlantic Airways flyver dertil fra både København, Billund og Aalborg.

Mistede stjerner

NOMA har mistet deres to stjerner, da de er ved at flytte lokation. NOMA’s lillesøster har dog fået en stjerne. Det samme gælder for Grønbech & Churchill, som lukkede i oktober 2016.

I Danmark blev den første stjerne i Guide Michelin tildelt i 1983. København er forsat  den by i Norden med fleste stjernerestauranter. Se hvilke danske restauranter, som har stjerner i seneste udgave her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *