Anmeldelse: EVA Air lounge i Bangkok: en skjult perle

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I Suvarnabhumi, den største lufthavn i Bangkok, kan det blive temmelig travlt, for at sige det mildt. Også Thai Airways egne lounger kan være propfyldte. Men Thai er ikke det eneste Star Alliance selskab der har lounger i Bangkok. Vi vil gerne introducere dig til EVA Air lounge i Bangkok.

Hele 53 millioner passagerer kommer igennem lufthavnen i Bangkok hvert år. Mange af dem flyver på business class eller har elite status i Star Alliance, og ender derfor i en af Thai Airways lounger. Især i myldretiden om aftenen, hvor der er mange interkontinentale flyvniger der tager afsted, er det ikke til at få plads i de lounger. Så er det godt at vide at der er mulighed for at lægge vejen forbi en anden lounge.

EVA Air lounge i Bangkok

Gemt i et hjørne ved gate F1, finder du indgangen til loungen af det taiwanesiske flyselskab EVA Air. Udover business class og elite passagerer fra deres eget selskab, er også Star Alliance Gold medlemmer fra andre selskaber velkomne. Loungen blev istandsat i 2015 og udstråler hightech afmosfæren fra Taipei, med masser af LED belysning. Det føles næsten som en natklub. Det forklarer også de lidt skuffende billeder jeg tog, loungen er sparsommelig belyst, som ikke gør det nemt at tage billeder om aftenen.

Catering

Udvalg af mad og drikkevarer er temmelig stort. Du kan finde asiatisk dim-sum og miso supper, men også pizza og endda et køleskab med Swensen’s is.

EVA Air lounge i Bangkok
dim sum

Udvalget af drikkevarer er lidt mindre end maden, men der er stadig nok at vælge imellem. Der er Heineken på fad og Singha i køleskabet.

EVA Air lounge i Bangkok

Relax

Udover buffeten, er loungen delt i forskellige siddeområder. På grund af den opdeling føles loungen aldrig overvældende stor og beholder en fornemmelse af intimitet. Overfor buffeten er der nogle høje borde med barstole. I resten af loungen finder du mere komfortable sæder. Ved siden af hver stol er der en indbygget stikkontakt i bordet, perfekt hvis du lige skal nå at lade din laptop eller telefon op.

EVA Air lounge i Bangkok

Der er også to brusekabiner som du kan bruge. Det eneste der manglede var et hvileområde, og det giver egenligt god mening. Det er EVA Air’s lounge og de forventer at de fleste gæster starter deres tur i Bangkok og har derfor nok ikke behov for en lille lur mellem to flyvninger.

Konklusion

EVA Air’s lounge er et tiltrængt pusterum i den travle lufthavn i Bangkok. Eftersom der er en lang gåtur til F gates, bliver det aldrig rigtig travlt og udvalget af mad og drikkevarer er mere end rigeligt. Du skal ikke holde dig tilbage for at gå udenom Thai Airways loungerne og tilbringe din tid i denne lounge. Men hvis du flyver med Thai Airways, skal du regne med at gå til gaten i god tid, fordi alle Thai Airways fly tager afsted i den anden ende af lufthavnen.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Steven Tor fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

- Rolig
- Moderne interiør
- Stikkontakt ved hver stol
- Fint udvalg af mad og drikkevarer

Cons

- Langt at gå
- Ingen hvileområde

Atmosfære

Service

Plads

Faciliterer

Mad og drikkevarer

Generel Vurdering

Konklusion

Denne skjulte perle er et fremragende alternativ for de overbefolkede Thai Airways lounger

3.6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *