Rejs til Bali med Turkish Airlines’ nye Dreamliner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I slutningen af juni modtog Turkish Airlines deres første Boeing 787-9 Dreamliner. Nu er den nye flytype sat i regelmæssig trafik på en ny rute til Bali.

Bali er en af verdens mest populære og besøgte feriedestinationer, og det er måske ikke så mærkeligt. Bali byder på alt fra tropisk natur, vulkaner, historiske steder og templer til sol, strand og total afslapning. Nu kan du rejse til Bali og opleve Turkish Airlines ‘nye Boeing 787 Dreamliner, som også tilbyder et helt nyt og moderne business class produkt.

Daglige afgange fra 7. august

Fra den 7. august flyves ruten dagligt mellem den nye Istanbul lufthavn og Denpasar. Afgang fra Istanbul er kl. 01:20, og returflyvningen lander i Istanbul kl. 05:25.

Turen fra København til Bali via Istanbul tager cirka 19 timer og inkluderer et mellemlanding i Istanbul på ca. 2,5 time. Her har du massere af tid til at afprøve Turkish Airlines lounge, som er en af de bedste Business class lounges i Europa.

B787 Dreamliner
Foto: Turkish Airlines

Øger kapaciteten til Asien

Turkish Airlines har en klar ambition om, at blive en af verdens største internationale flyselskaber. Med den nye lufthavn i Istanbul har virksomheden plads til at vokse, også i fremtiden.

Ud over den nye rute til Bali vil Turkish Airlines også øge kapaciteten på nogle af sine mest populære ruter til Asien. Fra næste sommer øges ruten til både Singapore og Kuala Lumpur fra 7 til 11 ugentlige afgange.

Forsidebillede: Pixabay

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af Martin fra vores søsterside Insideflyer.noHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *