Rejse Deal: Op til 20% rabat på alle rejser ud af Danmark

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian har lige startet en kampagne, hvor du kan få op til 20% rabat på alle rejser ud af Danmark. Det gælder kun frem til søndag aften.

Det er derfor ikke kun de europæiske destinationer, som det er muligt at spare lidt ekstra på. Det er også alle langruterne.

For rejser til USA kan du komme afsted for kun 989,- kroner (one-way) til New York.

I Europa er der rejser helt ned til under 272,- kroner (one-way):

Bestil her

Du skal bestille via dette link og sikre at du bruger tilbudskoden herunder:

Norwegian Reward

Norwegian Reward har over 7 millioner medlemmer. Hver gang man bestiller en rejse med Norwegian eller benytter tjenester fra Norwegian Reward partnere, optjener du CashPoints, som du bruges til at betale for flybilletter. Og en klar fordel – det er ALLE flybilletter som du kan vælge imellem. Dette er en forskel fra andre programmer, hvor flyselskabet stille et lille antal billetter til salg per afgang.

Hvis du derudover også bruger et kreditkort fra Bank Norwegian, kan du tjene CashPoints på alt, du handler (1 procent CashPoints på alle køb). Med Norwegian Reward får du også adgang til en række fordele, rabatter og ekstra CashPoints, når du bestiller lejebil, hotel og andre tjenester. Loyalitetsprogrammet er gratis.

Læs mere om Norwegian Reward her.

Optjen CashPoints nemt med Bank Norwegian med et gratis VISA kort

Med Bank Norwegians kredit kort så optjener du CashPoints svarende til 1% af købesummen på de ting, som du køber med kortet. Derfor kan du ved at være bevist om at betale regningen til tiden, optjene ganske mange CashPoints ved at bruge kortet som dit primære betalingsmiddel.

Herudover får du flere CashPoints om du benytter kortet til at købe flybilletter ved Norwegian. Der optjener du ekstra 5% af nettoprisen for flybilletten når det er en LowFare eller LowFare+ billet. På alle Flex-billetterne optjener du hele 20% ekstra CashPoints.

I modsætning til andre kreditkort, så kommer der heller ikke noget gebyr på købet af flybilletter på Norwegians hjemmeside.

Betingelserne for kampagnen

Op til 20 % rabat er givet på billetprisen, ekskl. skatter og afgifter, og gælder alle destinationer fra Danmark, men kun på udvalgte afgange. Book senest 28.10.2018. Rejs inden 31.03.2019. Brug kampagnekode: secretsale18. Alle nævnte flypriser er inkluderet skatter og afgifter og gælder pr. vej såfremt ikke andet er oplyst. På enkelte dage og afgange kan der være få eller ingen billetter til den annoncerede rabat, dette gælder specielt i weekender og skoleferier. Priserne er inklusiv skatter og afgifter. Der gives ikke børnerabat på kampagnebilletter. Norwegian tager forbehold for ændringer og trykfejl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *