Rejse deal: Accor Hotels tilbyder Crazy Prices

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den franske hotelkæde Accor Hotels, som blandt andet dækker over brands som Novotel, Mercure og Ibis køre for øjeblikket en attraktiv kampagne på deres hoteller verden over.

Kæden har cirka 3.400 hoteller fordelt på 13 brands og 92 lande, så det burde være muligt at finde noget for enhver smag.

Accor Hotels har et udmærket loyalitetsprogam, Le Club AccorHotels, som blandt andet giver adgang til kampagner 48 timer før den brede offentlighed høre om dem.

Rabat og ophold med morgenmad

Den igangværende kampagne dækker over en lang række af Accor´s hoteller verden over og giver 30% rabat på ophold og inkludere med få undtagelser morgenmad.

Bonusfeber - Accor
Accor Hotels favner bredt

Er du Plus medlem hos Accor´s loyalitetsprogram Le Club AccorHotels, kan du flere steder opnå 40% rabat på dit ophold.

Booking og det med småt

Du kan booke dit ophold fra i dag og frem til d. 9. juni, forudsat at du er medlem af Accor´s loyalitetsprogram. Er du ikke det, kan du først booke fra d. 5. juni. Alene det faktum er efter min mening grund nok til, at melde sig ind i programmet.

Book frem til 9. juni.

Du skal være opmærksom på, at der er forskel på hvornår du kan udnytte kampagnen. For eksempel kan der bookes ophold i Asien i perioden fra d. 7. juli til d. 3. september 2017, hvorimod ophold i eksempelvis Storbritannien og Irland kan bookes fra d. 7. juli 2017 til d. 5. februar 2018.

Ophold booket til kampagnepris kan ikke refunderes.

Du finder alle nødvendige oplysninger nederst på kampagnesiden ved at klikke på “See conditions of the offer”.

Vil du benytte dig af Accor Hotels Crazy Prices?

Personligt må jeg sige, at jeg blev fristet og jeg har allerede booket et ophold på Mercure London Bridge til juli. Jeg gav dkr. 2.910 for to nætter inklusiv morgenmad, hvilket er cirka dkr. 1.000 billigere end hvad diverse søgemaskiner tager for det samme værelse. Vel at mærke uden morgenmad.

 

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *