Rejse Deal: Til Australien på Business Class med Qatar Airways – fra 12.986,- kroner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Qatar Airways tilbyder i øjeblikket rigtige gode priser på businessclass til Australiens hovedstad Canberra i april – maj og igen fra november til december 2018. Det er f.eks. muligt at rejse over jul og nytår.

Prisen er rigtig skarp –  fra kun 12.986,- kroner per person. 

Endnu et super tilbud fra Qatar, som virkelig leverer varen når det gælder businessclass produkter, og som desuden giver rigtigt gode point hvis du har et medlemskab hos et af selskaberne i oneworld alliancen. Denne tur vil f.eks. give hele 680 Tier Points hos British Airways Executive Club.

Australien er på manges “bucket list” og dette vil være en oplagt mulighed at få krydset denne spændende destination af på en behagelig og luksuriøs måde. Det er en drøm for mange at rejse til Australien. Oplev Uluru (Ayers Rock). Tag i Crocodile Dundees fodspor i Northern Territory eller kør op langs Queenslands smukke kyst fra Brisbane til Cairns, hvor der er mulighed for at besøge det verdensberømte Great Barrier Reef.

Australien er et land med ørken og regnskov, kæmpe outback med udfordringer og eventyr for enhver. Den oplagte destination for en roadtrip, og en tur for livet venter.

Landet har over 10.000 strande, så du skal også finde badebukserne og snorkel frem. Vandet spiller en stor rolle i Austrlien, med en utrolig koral- og fiskeverden – især et dyk ved Great Barrier Reef vil være en enorm oplevelse!

Kampagnen kører hos Qatar Airways til og med 7. marts 2018 – så du skal beslutte dig inden da. Der er også andre gode tilbud at finde, især hvis man er villig til at flyve fra andre europæiske storbyer, som Stockholm, Oslo, Sofia og Amsterdam.

Søg og bestil her

Er du interesseret i at læse mere om det her gode tilbud og ligefrem booke – henviser vi til vores nye samarbejdspartner – Rejs Med Stil – der fremover vil leverer gode tilbud på rejser, både på deres rejseblog og hos InsideFlyer.

Søg og bestil her

 

 

 

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *