Rejse Deal: Billige rejser mellem København og Aalborg

Norwegian Boeing 737

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Der er i øjeblikket en stor konkurrence på turen mellem København og Aalborg og Norwegian forsætter, trods deres økonomiske problemer, med at deltage i kampen om kunderne.

Ruten mellem København og Aalborg er Danmarks største pendlerrute og derfor betyder den meget for flyselskaberne. Udover Norwegian er der også SAS og DAT på ruten. DAT har endda indsat deres VIP fly med en “All Business Class” kabine på ruten.

Læs mere: DAT indsætter fly med “All Business Class” kabine på ruten mellem København og Aalborg

Billetter fra 249,- kroner

I denne weekend har Norwegian valgt at sætte en ret aggressiv pris på 249,- kroner per vej. Denne pris gælder i denne weekend. Så du skal have bestilt inden den 13. december 2020 klokken 23:59.

Du skal bruge kampagnekoden 2050REWARD

Bestil på Norwegians hjemmeside her.

Betingelser

Bestil inden 13.12.2020 kl. 23:59 CET og brug kampagnekode 2050REWARD. Rejs mellem 16.12.2020 og 28.02.2021. Tilbuddet gælder indenrigsruten mellem København (CPH) og Aalborg (AAL). Eventuelle priseksempler er lavest tilgængelige pris i definerede rejseperiode. Billetpriser er inklusive skatter og afgifter. Begrænset antal pladser og på enkelte afgange kan der derfor være få eller ingen ledige pladser til den annoncerede pris. Der gives ikke børnerabat på kampagnepriser. Billetter bestilt gennem rejsebureau eller som pakkerejse (fly+hotel) kan have andre ændringsregler. Norwegian tager forbehold for prisændringer og trykfejl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *