Rejse Deal: Business Class med Star Alliance til USA for kun 7.864,- kroner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Mileage Run-favoritten er tilbage og det er med en super rejse deal. Rejs fra Oslo til New York eller Boston for kun 7.864,- kroner med TAP Air Portugal.

New York og Boston er altid populære rejsemål og lige nu kan du fra september måned og langt ud i 2021 købe TAP Air Portugal Business Class billetter for kun 7.864,- kroner. Det er meget billigt at kunne bestille til denne pris så langt ud i fremtiden.

Da TAP Air Portugal er med i Star Alliance, så vil du på en sådanne tur optjene over 20.000 EuroBonus point.

Vi har også prøvet priserne direkte fra København. De starter ved minimum 13.000,- kroner for samme datoer.

Bestil direkte på TAP Air Portugal hjemmesiden. Der kan du også vælge at tage et stopover helt uden at det koster ekstra.

TAP Air Portugal Business Class til New York og Boston
Kart fra gcmap.com

Bonuspoint

Det som er med til at gøre TAP Air Portugal tilbudene ganske interessante er at de tillader en 200% optjening til EuroBonus for deres billigste Business Class billetter.

En tur/retur rejse fra Oslo til New York via Lisabon vil give dig hele 20.240 EuroBonus point. Det er næsten halvdelen af et kravet for at få et guldkort.

TAP Air Portugal Business Class

Mange af TAP Air Portugals flyvninger går med deres nye A330neo fly. Der får du også deres nyeste Business Class kabine. Herunder ser du billeder derfra (taget af TAP Air Portugal):

Rejse Dealen er fundet af Martin, som er redaktør på vores norske side.

Forsidefoto og foto af kabinen: TAP Air PortugalHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Must-have sommergadgets - op til 50% rabat.

Kommentarer

  1. Mahfud Rasmussen siger

    Ikke 7 vilde heste ville få mig til at rejse til USA, så længe de ikke har styr på Pandemien og alleværste er alle de “rally” hvor Trump tilhængere nægter at tage mundbid på. I mange stater er Covid-19 smitte stigende .
    Jeg håber inderligt at amerikanske turister bliver holdt væk fra Europa for at undgå en “anden bølge af Covid” i utide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *