Rejse Deal: DAT fejrer 32 års fødselsdag med billetter til 32,- kroner

Airbus A320 - DAT

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den 5. april fylder flyselskabet DAT 32 år og det fejres med billige flybilletter til kun 32 kr. på ruten mellem København og Aalborg.

Når flyet den 5. april letter fra København til Aalborg, er det første afgang med DAT Airbus A320 på ruten.

Vi har oplevet en god fremgang på ruten mellem København og Aalborg, derfor indsætter vi fremover et af vores store jetfly, en Airbus A320 på ruten. Nordjyderne har taget godt imod DAT, og vi har kvitteret med mange afgange og lave billetpriser selv her under coronapandemien. Det er DATs 32 års fødselsdag den 5. april, og det skal fejres med billige billetter til kun 32 kr. en vej. Billetter sættes til salg senere i dag, og gælder kun til afrejse den 5. april på afgangen fra København kl. 16.30 med ankomst kl. 17.15 i Aalborg.

Jesper Rungholm, direktør i DAT

Du kan allerede nu finde billetterne til 32,- kroner fra Købehavn på DAT’s hjemmeside:

Men du skal nok skynde dig, da der ikke er mange pladser til denne pris.

Grundlagt i 1989

DAT blev grundlagt i 1989 og har været god til at tilpasse sig markedet igennem de sidste 32 år.

Tilbage i 1989, da vi grundlagde DAT, var vores første fly en Short SC-7 Skyvan med registreringen OY-JRK. Flyet gik på pension i 2000. Da vi så i 2014 købte vores første Airbus, fik den samme registrering.

Vores Airbus A320 OY-JRK er indrettet til 180 passagerer, og sammen med vores ATR fly med 46 eller 72 sæder vil vi fremover sikre pladser og lave priser på ruten til Nordjylland.

Jesper Rungholm, direktør i DAT

Høj frekvens og øget kapacitet

Siden DAT sidste sommer startede på ruten mellem Aalborg og København, har der været en flot udvikling i bookinger. Væksten er nu for alvor ved at nærme sig et niveau, der giver mulighed for større fly og på sigt flere afgange.

Med de konstant lave priser, og markedsførende Super Flex billetter for dem med krav om fleksibilitet, har vi på trods af Corona situationen stille og roligt fået etableret os på ruten. Vi ønsker at øge yderligere og derfor kommer vi nu op på 58 afgange ugentligt og fremover også med store jetfly.

Jesper Rungholm, direktør i DAT
Airbus A320 - DAT
Airbus A320 – Foto: DATHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *