Rejse Deal: Emirates forlænger ferien med sommerpriser

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I dag åbner Emirates for særlige sommerpriser på rejser til populære destinationer som Dubai fra DKK 2.999, Johannesburg fra DKK 3.819 eller Bangkok fra DKK 3.699. Hele 51 forskellige destinationer er nedsat.

Selv om kalenderen snart viser efterår i Danmark, er der ingen grund til at tro, at sommeren er slut for i år. Emirates tilbyder nemlig særlige sommerpriser til populære destinationer som Maldiverne, Sydafrika eller Vietnam via Dubai. Få en på opleveren på de mere end halvtreds Emirates-destinationer over hele verden og forlæng sommeren langt ind i efteråret. De særlige priser gælder rejser i perioden 3. september til 12. december 2018.

Det er med andre ord nu, du kan booke drømmen om et afrikansk eventyr, opleve Fjernøstens rige kultur, udforske det Indiske Ocean – eller endelig få set operahuset i Sydney.

Sommerpriserne includerer 51 destinationer, der er åbne for booking fra 13. til 19. august.  Du kan fx rejse til: 

  • Dubai: Fra DKK 2.999
  • Johannesburg: Fra DKK 3.819
  • Bangkok: Fra DKK 3.699
  • Hanoi: Fra DKK 4.199
  • Maldiverne: Fra DKK 4.769
  • Colombo: Fra DKK 5.069
  • Seychellerne: Fra DKK 6.569
  • Auckland: Fra DKK 7.819

Se den fulde liste over destinationer med sommerpriser på emirates.dk. Oven i købet optjener man dobbelt op på miles i Emirates’ Skywards-program i perioden.

 

Du flyver som altid med moderne fly, når du flyver med Emirates.

 

Rejsen med Emirates er i øvrigt en oplevelse i sig selv. Der er bl.a. frit valg mellem 3.500 kanaler på flyets prisvindende ice-underholdningssystem, hvor du blandt meget andet finder danske film og masser af underholdning til børnene. Nyd også fine vine og lokalt inspireret menu tilberedt af friske råvarer. Og fremfor alt: Emirates’ ualmindeligt imødekommende kabinepersonale – multikulturelt og rekrutteret fra alle verdenshjørner – også Danmark.

Booking til sommerpriser er åbnet i dag og løber indtil 19. august. Book på emirates.dk eller hos en Emirates rejseagent.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *