Rejse Deal: Flyv til Australien eller New Zealand for kun 5.794,- kroner tur/retur

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Frem til den 30. januar 2018 har Qatar Airways en kampagne på billetter til Australien og New Zealand. Du kan få en returbillet for kun 5.794,- kroner.

At rejse med Qatar Airways fra København er ensbetydende med at du flyver i nyere fly. Fra København er det en Boeing 787 Dreamliner og fra Doha kan det være en blanding af fly fra enten Airbus eller Boeing. Fælles er det at kabinen er ganske god og du får et godt sæde, samt en god service, hvor alt er inkluderet i billetten. Så ikke noget med at skulle betale for en øl eller et glas vin.

Eksempel på økonomi kabinen på Qatar Airways.

Eksempel på rejse til Auckland

Vi har kigget på en rejse til Auckland i april måned og den får du for kun 5.794,- kroner.

 

Eksempel på returbillet til Auckland i april 2018.

En returbillet kan fås for kun 5.794,- kroner og du kan arrangere det således at der er et langt layover på op til 24 timer i Doha. Der kan du så søge efter et gratis hotel, som enten Qatar Airways kan give dig eller turistorganisation i Doha vil give dig. Så du kan få en god mulighed for at dele f. eks. hjemrejsen op i to dele og så ankomme til København meget mere frisk.

Andre destinationer som er med i kampagnen

Der er ganske mange destinationer i Australien og New Zealand med i kampagnen. Se listen her:

Som tabellen viser, så kan du også købe billigere rejser i Business Class. Dog er priserne her ikke helt så attraktive som priserne i Economy.

Prøv eventuelt kampagnekoden GOMOBILE, da den på nogle bookinger vil kunne give 10% rabat.

Du kan søge videre her, samt bestille din flyrejse her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Jane Axelsen siger

    Det er da et fedt tilbud! Bestemt en mulighed jeg vil overveje.
    Jeg elsker Australien og det gør min familie også. det kan virkelig anbefales for folk, der ikke har prøvet det før. Dog vil jeg råde folk til at læse en hel del om landet generelt og om hvad det betyder, hvad enten der er tale om kultur, madoplevelser osv osv. Jeg fik faktisk rigtig god rådgivning da jeg rejse med https://www.benns.dk/ hvor de blandt andet kom med en masse anbefalinger til, hvad jeg skulle opleve og hvad jeg særligt skulle være opmærksom på. Fx anbefalde de ballon safari med champagne breakfast – det var en fantastisk oplevelse, som alle fortjener at opleve. Australien er bare must see – så sørg for at få den rette viden af nogle experter, så bliver det den bedste ferie ever!
    Hilsen Jane

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *