Rejse Deal: Flyv flere sammen med Emirates, og spar penge på rejsen til drømmeøerne

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Stik af fra vinteren og nyd sol, strand og behagelige sommertemperaturer i Det Indiske Ocean. Er I flere, der rejser, så er der lige nu ekstra gode priser at hente hos Emirates.

Emirates frister lige nu med et godt tilbud, der kan sætte efterårs- og vintervejret lidt på pause: Tag en ægtefælle, partner, ven eller veninde med til Seychellerne, Maldiverne eller Mauritius og spar. Emirates tilbyder billetter fra 5.999 på Economy Class og fra 19.999 på Business Class til øerne i Det Indiske Ocean, når to eller flere booker samtidig.

Book på emirates.com fra i dag og frem til den 16. oktober 2021 til Economy Class eller Business Class, og rejs frem til den 30. juni 2022. Tilbuddet kan også bookes via deltagende rejsebureauer.

Vælg selv sæde for 1 euro

Vælg selv, hvilket sæde du vil sidde på for kun 1 euro pr. plads. Tilbuddet gælder for Economy Class ved rejser til Det Indiske Ocean, dog kun når du booker via emirates.com. Uanset om du foretrækker vinduespladsen og den gode udsigt eller sædet ved gangen, så sikrer dette tilbud, at du får din favoritplads. Du skal blot booke pladsen, når du bestiller din billet på emirates.com og senest 4 dage før selve afrejsen. Tilbuddet gælder for både Economy Special og Saver fra Europa til Seychellerne, Maldiverne eller Mauritius.

Maldiverne

Maldiverne.jpeg

Med 1.200 øer fordelt over 840 kilometer og kun ét resort pr. ø er Maldiverne som skabt til at holde ferie med tryg afstand til andre rejsende. Stræk ud og nyd solen ved de lange, hvide strande, eller spænd snorklen på og dyk i det turkise hav fyldt med farverige fisk. Opgradér oplevelsen ved at vælge en bungalow med direkte adgang til havet.

Oplysninger om krav til indrejsende til Maldiverne kan findes HER

Emirates flyver fra København til Dubai fem gange om ugen, men fra 31. oktober genoptager flyselskabet de daglige flyvninger til Dubai. Fra Dubai er der i øjeblikket 21 ugentlige afgange til Maldiverne med selskabets Boeing 777-300ER.

Seychellerne

Seychellerne.jpg

Et besøg på Seychellerne inkluderer både frodige, grønde bjergsider, travle markeder og strande, der er mere end almindeligt Instagram-venlige! Den smukke øgruppe har lettet indrejserestriktionerne og byder besøgende fra hele verden velkommen, uanset deres vaccinationsstatus.

Information om krav til indrejsende til Seychellerne kan findes HER

Emirates flyver fra København til Dubai fem gange om ugen, men fra 31. oktober genoptager flyselskabet de daglige flyvninger til Dubai. Fra Dubai er der i øjeblikket daglig forbindelse til Seychellerne med selskabets Boeing 777-300ER.

Mauritius med Airbus A380’eren

Mauritius.jpeg

Fra travle Grand Baie i nord til den fredfyldte St Félix-strand kantet med skyggegivende træer i syd; Mauritius er et af de bedste steder i verden at nyde en strandferie.

Alle feriegæster, uanset alder, der rejser til Mauritius’ sandstrande, skal fremvise en negativ COVID 19 PCR-test, der er taget inden for 72 timer fra det seneste boardingtidspunkt.

Information om krav til indrejsende til Mauritius kan findes HER

Emirates flyver fra København til Dubai fem gange om ugen, men fra 31. oktober genoptager flyselskabet de daglige flyvninger til Dubai. Fra Dubai er der i øjeblikket daglig forbindelse til Mauritius – og de flyves med selskabets flagskib: A380’eren.

Alle billeder er fra Emirates (PR)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *