Best Western Hotels & Resorts bliver første hotelkæde på Grønland og præsenterer nyt luksushotel

Best Western Plus Hotel Ilulissat

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efter mange års planlægning og byggeri er Grønlands nye luksushotel, Best Western Plus Ilulissat åbnet. Beliggende i hjertet af Ilulissat og med en helt magisk udsigt over Ilulissat Isfjord, bliver hotellet en åbenlys og spændende turistdestination.

Hotelprojektet har stået på i over fire år og har været drevet af en lokal investorgruppe bestående af Tommy og Frank Bagger samt Jens Kristian Friis-Salling. Det omfattende projekt har krævet mange timers arbejde og planlægning, og på trods af det seneste års pandemi, har gruppen stået stærkt og ser lyst på fremtiden.

Best Western Plus Ilulissat – Lobby. Foto: BWH Group / PR

Det her projekt har været i gang i mere end 4 år og vi er glade for at vi nu endelig kan åbne og tilbyde Grønlands bedste hotel. Med et anderkendt globalt hotelvaremærke i ryggen, har vi alle forudsætningerne for at skabe en god gæsteoplevelse og nogle gode resultater.

Frank Bagger, delejer Best Western Plus Hotel Ilulissat.

Ilulissat er en af Grønlands mest besøgte turistdestinationer og siden Ilulissat Isfjord kom med på UNESCO:s verdensarvsliste i 2004, er antallet af turister til den unikke by øget kraftigt.

Ilulissat er en utrolig spændende destination for os at kunne tilbyde vores hotelgæster, og vi er stolte over den opgave og tillid som ejerne har vist os. Byen vokser kraftigt som turistdestination og vi er naturligvis lidt ekstra spændte på denne åbning, da vi bliver den første hotelkæde, som etablerer sig på Grønland.

Johan Michelson, Adm. Direktør for BWH Hotel Group i Skandinavien.
Best Western Plus Hotel Ilulissat
Best Western Plus Hotel Ilulissat – Reception. Foto: BWH Group / PR

Hotel Ilulissat har 78 moderne indrettede værelser i fem forskellige kategorier: standard, superior, familierum, executive og suiter. Højst oppe på hotellet, byder den imponerende restaurant på den mest fantastiske udsigt over både isbjerge og byen året rundt, og her findes tilmed en stor tagterrasse. Hotellet kan også tilbyde moderne møde- og konferencefaciliteter med velflotte og flexible mødelokale.

Grønland byder på masser af store oplevelser. Hotellet tilbyder bl.a. turpakker med isbjergssafari og hvalsafari. Derudover er der mulighed for skiløb, cykelstier, gletsjerklatring og dykning samt hundeslæde, snescooterkørsel og ikke mindst et fantastisk nordlys om vinteren.

Best Western Hotels & Resorts indgår iBWH Hotel Group og bliver første hotelkæde der etablerer sig på Grønland.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *