Norwegian har nu 46 fly i drift

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegians trafiktal for september viser fortsat vækst i antallet af passagerer. Øget rejselyst og efterspørgsel har betydet, at selskabet har åbnet flere ruter til populære destinationer i Europa.

De traditionelle bookingmønstre er på vej tilbage, og kunderne bestiller nu også rejser til den kommende vintersæson og frem mod næste sommer. Både storbydestinationer og typiske sol- og stranddestinationer er i vækst. 

Det er glædeligt for femte måned i træk at kunne rapportere en stigning i antallet af passagerer. I takt med at de nordiske lande er blevet genåbnet, har vi set en stor stigning i antallet af bookinger, og efterspørgslen stiger støt både for indenrigsrejser, rejser i Norden og i resten af Europa. Tillid til at rejser nu igen kan lade sig gøre som planlagt, betyder også, at vores kunder booker billetter længere frem i tid.

Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

I september havde Norwegian 977.719 passagerer, hvilket er en stigning på 206 procent sammenlignet med samme måned sidste år. Kapaciteten (ASK) steg med 154 procent og passagertrafikken (RPK) steg med 248 procent i september 2021 i forhold til sidste år. Belægningsgraden var på 72,4 procent, en stigning på 20 procentpoint i sammenligning med september 2020.

46 fly i drift

På grundlag af den stigende efterspørgsel har Norwegian i september genåbnet sine baser i Bergen, Stavanger og Trondheim. I alt havde Norwegian 46 fly i drift i september. Punktligheden var på 92,1 procent.

Se trafiktallene i detaljer her:Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *