Spies skruer op for voksenferier med ny hotelåbning

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

16 % flere søgninger på voksenhoteller. Det er, hvad man oplever på spies.dk sammenlignet med 2019, inden corona sendte os allesammen hjem til 24/7 pasning af vores børn. Og i takt med at verden åbner igen, og danskerne rejser på ferie, ser det altså ud til, at Danmarks største rejsearrangør kan se ind i et år, hvor rigtig mange voksne tager et ’børnebreak’ og holder ferie på et af Spies’ Sunprime Hotels, hvor der er adgang forbudt for børn under 16 år.

På grund af den stigende efterspørgsel går man derfor i gang med at omdanne et af de eksisterende hoteller på Mallorcas nordkyst til et rendyrket voksenhotel. Hotellet bliver det 14. i rækken af voksenhoteller og åbner til april 2022.

Spies forbindes oftest med familieferier. Men siden 2007 har Danmarks største rejsearrangør faktisk tilbudt pakkerejser til hoteller, der er ’forbudt for børn’. Til foråret åbner det 14. i rækken af voksenhoteller under fællestitlen Sunprime. Hotellerne henvender sig, i modsætning til familiehotellerne Sunwing Family Resorts og Ocean Beach Club, til gæster, der er fyldt 16 år. Det nye Sunprime-hotel ved Pollensa Bay strand vil blandet andet have fokus på spaoplevelser, fitness og lokalt produceret vegetarisk mad.

Flere kvinder end mænd tager på voksenferier – og det samme gør de unge

Noget kunne tyde på, at det generelt er kvinderne, der higer mest efter en børnefri ferie. Således udgør kvinderne 55 procent af gæsterne på Spies’ Sunprime-hoteller mod 45 procent mænd. Det er ifølge kommunikationschef hos Spies, Sofie Folden Lund, en lidt større kønsforskel end man ser på de andre hoteller.

Hos Spies oplever man faktisk også en stor andel af unge under 30 år på Sunprime-hotellerne, hvilket ifølge kommunikationschef Sofie Folden Lund giver god mening, men det også overrasker lidt: 

Selvom de fleste af vores gæster på Sunprime er mellem 50-64 år, så ser vi faktisk, at den næststørste gruppe er under 30 år. Og man forstår jo godt, at for eksempel unge par eller veninder, der måske endnu ikke selv har fået børn, bliver tiltrukket af hoteller, som er helt fri for børn og badebolde – og hvor æstetik, mad og velvære er i højsædet. Men siden de her hoteller ligger i den høje ende prismæssigt, sammenlignet med en del af vores andre hoteller, så er jeg alligevel imponeret over, at de er så populære hos de unge.

Sofie Folden Lund, kommunikationschef Spies.

Om det nye voksenhotel

Hotellet, der hedder Sunprime Pollensa Bay, er allerede i dag et eksisterende hotel i Spies’ program. Men det bliver nu delvist renoveret og gennemgår en designmæssig make-over for til april at springe ud som voksenhotel i samarbejde med det skandinaviske designbureau, BAS, der sammen med Spies også har været med til at udvikle design og konceptualisering for mange af de andre populære koncepthoteller: Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og Ocean Beach Club. Hotellet kommer til at tilbyde 161 værelser og suiter. Sunprime Pollensa Bay vil være eksklusivt for Spies’ nordiske gæster.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *