Rejse Deal: Flyv til Krabi i Business Class og Qatar Airways for under 9.500,- kroner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Qatar Airways har ofte gode tilbud på deres Business Class. Lige nu kan du flyve til Thailand og Krabi for under 9.500,- kroner.

Du flyver fra Stockholm og via Doha til Krabi med Qatar Airways.

Book og find den lave pris

Du finder den lave pris her og der er lige nu to muligheder. Den første er den billigste til 9.441,- kroner giver en dag i Doha. Der er et layover på 14 timer og 45 minutter. Dette giver en god mulighed for at besøge den imponerende lounge – Al Mourjan Business Lounge og tage den gratis turisttur som lufthavnen tilbyder.

Den billigste rejse til kun 9.441,- kroner. Den giver så en hel dag i Doha på 14 timer og 45 minutter. Dette giver mulighed for at se Doha og bruge tid i loungen.

 

Den hurtigere tur som er godt 1.000,- kroner dyrere giver en kort ventetid på under 4 timer. Dette giver også mulighed for at slappe af i Al Mourjan Business Loungen inden de sidste 6½ times flyvning til Krabi.

Dette er den hurtigste tur. Prisen er så lidt dyrere og ender på 10.379,- kroner.

 

De eksempler vi har kigget på er i september måned, men der er muligheder til samme pris fra august 2017 og frem til og med december 2017. Du kan selv søge videre her.

I begge tilfælde starter rejsen fra Stockholm. Du skal derfor selv booke en rejse fra København til Stockholm og retur igen. Dette kunne være med enten SAS eller Norwegian og de fås ofte til ganske billige priser når der bestilles i god tid i forvejen. Har du nogle bonuspoint er dette også en mulighed at bruge på denne billet. Det er dog ofte ikke den bedste værdi grundet priserne på en købt billet.

Hvad kan du lave i Doha?

Ventetiden i Doha kan du bruge på følgende måde:

  • Besøge den meget store og imponerende Al Mourjan Business Lounge
  • Deltage i en af de gratis turistture ind til Doha som lufthavnen giver
  • Booke et værelse på transithotellet eller et af byens hoteller (i nogle tilfælde vil Qatar Airways betale det for dig – undersøg det her inden booking)

Al Mourjan Business Lounge er et sted, som gør ventetiden meget bedre. Der er fuld service restaurant og buffet, samt alt andet hvad du forventer af en af de bedste lounges i verden.

This slideshow requires JavaScript.

Du kan deltage gratis i en af de turistture, som lufthavnen arrangere og giver gratis. Det er først til mølle princippet, men der gode muligheder, hvis du kommer i god tid. Du finder skranken i selve tax free området tæt på den store skulptur af “bamsen med lampen” (lavet af kunstneren Urs Fischer).

Du finder Doha City tours skranken ved WH Smith butikken.

Du kan enten vælge at bestille et værelse på transithotellet eller prøve at få Qatar Airways til at betale for et hotelværelse. Det vil de i nogle bestemte tilfælde gøre og du kan læse mere om det her.

Du kan altid se de nyeste rejse deals for Business Class og First Class herHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *