Rejse Deal: Flyv med Swiss til Zürich i Business Class

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Swiss har en kampagne kørende for rejser i Business Class fra København til Zürich. Det er derfor muligt at bestille en sensommertur eller vinterferien på ski allerede nu.

Zürich er et ganske fornuftigt udgangspunkt til at komme op i bjergene. Dette er hverenten, det er en sensommertur eller det er for at komme på ski. Du kan bruge dette tilbud på at komme godt frem og tilbage mellem København og Zürich i Business Class.

Fordelene er mange ved at rejse med Swiss i Business Class.

Fordelene ved at flyve med Swiss på Business Class i Europa.
Fordelene ved at flyve med Swiss på Business Class i Europa.

Da der er ekstra bagage med i det at rejse på Business Class passer det rigtigt godt til en skitur, hvor der ofte er behov for mere end en kuffert eller taske.

Priserne starter ved 3.067,-  kroner, men ved selvsyn kan vi konstatere at der kun er meget få billetter til denne pris. De fleste returbilletter koster 3.486,- kroner. Til den pris er der mange ledige billetter fra juni måned og et år frem. Så lige nu er der næsten frit valg på alle dage.

Du kan finde priserne på Swiss hjemmesiden her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *