Rejse Deal: Til juleshopping eller januarudsalg i New York for kun 1.998,- kroner tur/retur

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vil du til juleshopping eller januarudsalg i New York, så er det nu du skal købe din billet. Lige nu kan du komme afsted for kun 1.998,- kroner for en returbillet.

Norwegian har igen en rejse deal til New York. Du kan nu kommer afsted for kun 1.998,- kroner for en returbillet.

Her er oversigten over de mange muligheder dage i januar 2018:

Norwegians lavpriskalender – viser gode priser til New York direkte fra København.

Eksempel på returbillet for kun 1.998,- kroner

Som eksempel har vi taget et kig på en returbillet til New York i januar 2018. Dette giver gode muligheder for at deltage i januarudsalget.

Priseksempel på returbillet med Norwegian for under 2.000,- kroner i januar 2018.

Vi skal gøre opmærksom på at disse billige flybilletter af typen LowFare ikke giver ret til bagage som du checker ind, sædevalg eller mad/drikke ombord på turen. Dette koster ekstra 1.000,- kroner tur/retur. Vil du dette, så hedder billettypen LowFare+

Du kan selv søge videre på dette link. Det er nemt at søge i Lavpriskalenderen og der er billige billetter fra oktober 2017 og til januar 2018.

Kommentarer

 1. Henrik Olsen Henrik Olsen siger

  SGADet er billigt. Kan se Ft Lauderdale også er med, hvor man så lige må slippe en hundrede krone ekstra. Er meget fristet.

  Jeg må også sige at til din priser, så kan jeg "næsten" godt leve med et midtersæde i 7 timer til New York eller Florida…. Også kun næsten… Er ikke overbevist helt endnu…. Men fristet er jeg da og jyde – så pengene er gode nok.

  Det er mere den med at jeg for 6.000,- kroner kan tage 3 personer med til Florida på ferie. Det er godt givet ud. Jeg tjener lidt CashPoints ved siden af og har betalt med mit Norwegian kredit kort. Så reelt bliver prisen meget lavere.

 2. Henrik Olsen Henrik Olsen siger

  MortenSFår du ikke kun 5% af den rene billetpris (total billetpris – afgifter og skatter) i cashpoints?

  Du får minimum 2% i Norwegian Reward programmet. Dertil kommer indtjeningen på kreditkortets køb. Dette er korrekt nok 5% for LowFare billetter.

  En anden ting – rejser man på deres Flexbilletter, så er der hele 20% at hente – det er en god slat CashPoints på en returbillet til USA….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *