Rejs med Apollo, og få 20 procent i rabat ved Matas

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Bestil din rejse hos Apollo, tag billetten med ind i din lokale Matas. Find i ro og mag de ting, som du skal bruge til din ferie, og få dem så med hjem til kufferten til tax free-priser. Du sparer op til 20% på alle varerne.

Det tilbud kom Apollo og Matas med i går på deres Instagram side.

Billedet fra Apollos Instagram side, som blev postet i tirsdag.

Apollo og Matas er således gået sammen om at skabe helt særlige fordele for deres fælles kunder, og det kan være en stor fordel, hvis man fx skal handle mange ting, vil have ekstra god tid til at finde de rette produkter eller, hvis man har behov for råd og vejledning til ferieindkøbene.

Den ekstra tid i lufthavnen kan i stedet bruges på afslapning med mad og drikke forud for flyrejsen.

Kvinderne vil have det lille ekstra

Apollo og Club Matas har længe haft et samarbejde, hvor de 1,7 mio. Club Matas medlemmer har opnået point i klubben, når de har købt rejsen gennem Apollo. Disse point er populære, men samtidig har mange Apollo-rejsende efterspurgt et særtilbud i Matas, de kan bruge, når feriekufferten skal pakkes. Derfor udvider Apollo og Club Matas nu deres samarbejde.

Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo udtaler:

For os giver det god mening at udvide samarbejdet yderligere ved at tilbyde vores rejsende de ekstra fordele, som de efterspørger. Stort set alle køber solcreme, after sun og andre produkter inden afrejse, og nu gør vi det muligt for dem at finde disse i det brede sortiment, som de er vant til fra dagligdagen, og samtidigt lade dem spare penge. Fire ud af fem kvinder er medlemmer af Club Matas. Det er ofte kvinderne, der vælger solcremen op til ferien, og kvinderne har desuden en vigtig stemme, når det handler om at vælge årets feriedestination, så for os er det god synergi.

Med det nye tilbud bidrager Matas til, at forbrugerne kan bruge ventetiden i lufthavnen til fortjent afkobling. Velvidende, at de til en rigtigt god pris allerede har fået købt de varer, der skal bruges på ferie. Gitte Bang, der er ClubM Partnerchef i Matas, siger:

I Matas er vores faguddannede personale klar til at hjælpe forbrugerne med at finde de produkter, der passer perfekt til den enkelte og den ferie, man skal på. Vi ser frem til at give 20 pct. rabat på hele vores sortiment til vores Apollo-rejsende medlemmer, så de i fred og ro kan bruge ventetiden i lufthavnen til den afkobling, de efterspørger.

De 20 pct. rabat udløses ved, at man er medlem af Club Matas og i øvrigt fremviser en gyldig billet fra Apollo Rejser. Rabatten gælder alle produkter i Matas – dog ikke håndkøbsmedicin, gavekort eller varer, som allerede er nedsat. Tilbuddet kan bruges én gang og kun inden afrejse. Samarbejdet mellem Apollo og Matas gælder fra i dag.

Sådan udløses tax free-priserne og de 20% i rabat i Matas

  • Fremvis en gyldig billet fra Apollo Rejser
  • Handlen skal foregå forud for rejsen og tidligst, når der er foretaget fuld betaling for rejsen
  • De 20 pct. rabat gælder på alle varer i Matas for Club Matas-medlemmer
  • For yderligere info se her

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *