Rejse Deal: Kom til Bangkok for kun 2.587,-

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Der er lige nu flere muligheder for at komme ganske billigt til Bangkok. Priserne kan findes fra kun 2.587,- kroner for en returbillet.

Det er ikke de to normale flyselskaber, som lige nu springer i øjene med disse billige rejser. Det er Ukraine International Airlines og Air China. Det er Ukraine International Airlines, som har de billigste priser.

Eksempel på billetpris på en returbillet med Ukraine International Airlines fra København og til Bangkok.

Med Air China, som er medlem af Star Alliance, kan du komme afsted via Beijing for 2.716,- kroner for en returbillet. Jeg skal selv med Air China til netop Bangkok med Air China til oktober. Jeg købte3 flybilletter (2 voksne og et barn på 5 år) for kun 7.506,- kroner. Dette er inklusiv bagage, mad og drikkevarer og så “beskyttet” af at det er et Star Alliance selskab (ifm. aflysninger). Så det glæder vi os til at komme billigt afsted.

Eksempel på billetpris på en returbillet med Air China fra København og til Bangkok.

Søg og bestil her

Du skal bruge denne Momondo side for at kunne finde denne lave pris. Nå du kommer ind på siden, så kan du indtaste afrejse og hjemrejse som følger:

  • Afrejse fra København (CPH)
  • Ankomst til Bangkok (BKK)
  • Dato fra den 21. oktober 2018 og til 3. november 2018

Ovenstående er eksempler og der er flere datoer muligt.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. John Christensen siger

    Skal selv med Air China til Bangkok 15/10-27/10. Har bemærket at der på min billet står 2 x 23 kg indchecket bagage. På Air Chinas hjemmeside står der 1 x 23 kg, men også at information på billetten er det gyldige.

  2. John Christensen siger

    Glemte lige at informere om, at der er gratis lounge adgang i PEK ved transit over 4 timer. Det er i Air China Transfer Lounge overfor gate E10. Man skal dog bestille adgang via Air Chinas hjemmeside inden ankomst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *