Rejse Deal: Kom til Puerto Rico med Norwegian for under 2300,- danske kroner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian har sat billetter til salg i november og december 2016 til Puerto Rico fra København. Det er nu de bedste priser er tilgængelige.

Priserne til Puerto Rico fra København kanlige nu fås til under 2300,- kroner for den billigste returbillet. Vi har fundet priserne på Norwegians norske hjemmeside til 2831-, norske kroner. Grundet den gode valutakurs mellem danske og norske kroner giver det en pris for en returbillet på 2245,- danske kroner for den helt præcist samme flybillet.

I Norwegians lavpriskalender kan du selv prøve at finde priserne på de datoer som passer dig. Det er primært onsdagsafgangene, som i øjeblikket de billigste priser.

Priser til Puerto Rico - San Juan fra København til under 2300,- danske kroner (priserne fundet den 14/3-2016).
Priser til Puerto Rico – San Juan fra København til under 2300,- danske kroner (priserne fundet den 14/3-2016). Priserne i skemaet er i norske kroner, da det grundet valutaforskellen er billigere at bestille der i forhold til den danske hjemmeside. Rejsen er den samme.

Vær opmærksom på at disse billige rejser med Norwegian kun er for selve rejsen. Sædevalg, mad/drikke ombord og bagage ud over en taske i kabinen koster ekstra. Norwegian sælger en pakke med dette inkluderet for 500,- danske kroner per vej. Så skal du have dette med bliver prisen 1000,- danske kroner dyrere.

Se mere på Norwegians norske side her.

Hvis du har nogle spørgsmål til dette kan du stille den i vores Rejse Deals forum her.

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *