Rejse Deal: PLAY har sat østkyst destinationer i USA på tilbud, men der skal købes før weekenden

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Islandske PLAY sælger lige nu flybilletter til priser helt ned til 849 DKK* inklusive skatter og afgifter for én vej. Det gælder for destinationerne Baltimore, New York, Washington og Boston. Hvis ambitionerne ikke rækker helt til USA, kan man for 399 DKK* komme en tur til Reykjavik. 

Salget er åbnet op på FlyPlay.com og lukker fredag den 8. december, eller så længe der er ledige billetter. 

Rejseperioden løber fra nu til og med april måned, så både juleferie, vinterferie og påskeferie er med i den mulige rejseperiode. Hvis man drømmer om en spontan juleferie til USA, så har man netop nu chancen for at erhverve sig billige billetter. 

Eksempel på pris:

Priseksempel til New York Stewart International Airport fra København i januar 2024. Kilde. PLAY hjemmesiden

Ganske nemt til Manhattan fra New York Stewart International Airport

PLAY flyver blandt andet til New York Stewart International Airport som det eneste internationale selskab. Det betyder, at rejsetiden fra dit flysæde til New York City er betydeligt kortere. Selvom lufthavnen ligger 75-90 minutters kørsel fra Times Square, er den ganske let at komme til og fra grundet dens lille størrelse og begrænsede antal rejsende.

I nedenstående video prøver vi netop turen med PLAY til Manhattan via New York Stewart International Airport:

Det er sammenlignet med JFK Airport og Newark Airport, som på grund af lufthavnenes størrelse, antal passagerer og langtrukne sikkerhedsprocedurer, ventetid i kø, samt transporten til Manhattan, nemt kan tage et par timer i en taxa. Det er dog kortere tid med tog fra de to store lufthavne.

Se alle de aktuelle tilbud på FlyPlay.com

* Priserne gælder PLAY basic fare pr. person pr. enkeltrejse, når man booker tur-retur fly til Island (KEF), Baltimore (BWI), Boston (BOS), New York (SWF) og Washington DC (IAD) fra København (CPH). Husk på at denne billet kun er et stykke personlig håndbagage. Mad, drikke og andre ting ombord kan tilkøbes.

Foto: Play A321-251N (TF-PLB) i Copenhagen Kastrup Airport (CPH)(BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *