Despacito-stjernen Luis Fonsi døbte nyt krydstogtskib

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian Cruise Line (NCL) har døbt Prima Class-skibet, Norwegian Viva, til en storstilet og musikalsk dåbsceremoni i krydstogthovedstaden Miami. Her kunne 1500 gæster opleve skibets gudfar, den femdobbelte Latin GRAMMY®-vinder Luis Fonsi, smadre en gigantisk champagneflaske mod stævnen og officielt navngive det 294 meter lange krydstogtskib. NCL benyttede desuden begivenheden til at hylde rederiets norske grundlægger med indvielsen af Knut Kloster Hall.

Norwegian Viva satte sejl for første gang i august med en række solrige krydstogter i Middelhavet. Skibet er det andet skib i den prisvindende Prima Class og er netop blevet fejret med en officiel dåbsfest i NCL’s ikoniske LEED® Gold certificerede terminal i PortMiami.  

Knut Kloster Hall. Foto: NCL/PR

At døbe Norwegian Viva i Miami er for mange af os noget helt særligt. Miami er vores hjemby, og samtidig kan vi dele øjeblikket med vores lokale familie og venner. Det er ikke muligt at søsætte et nyt skib alene. Jeg er overvældet af taknemmelighed over for hele NCL-teamet, vores partnere og ikke mindst vores fantastiske besætning, der alle har bidraget til at bringe Norwegian Viva til live og som er med til at give vores gæster uforglemmelige ferieoplevelser.

David J. Herrera, President for Norwegian Cruise Line.   

Latinrytmer og champagnesprøjt

Traditionen tro varetog skibets gudfar, den prisvindende popstjerne Luis Fonsi, det lykkebringende navngivningsritual med at smadre en champagneflaske mod stævnen og døbe skibet i champagne. De 1500 indbudte gæster blev ikke snydt for det globale megahit ‘Despacito’ samt en række andre af Fonsis populære latin-hits som ’No Me Doy Por Vencido’ og ’Échame La Culpa’. 

Luis Fonsi giver koncert. Foto: NCL/PR

Det er fantastisk at få lov til at fejre Norwegian Viva i ægte latinstil i Miami sammen med en række af de bedste latinokunstnere. Vi giver hende en rigtig ”despedida” inden, hun indtager min hjemby San Juan, Puerto Rico.

Luis Fonsi.

Norwegian Viva bliver det nyeste skib med hjemhavn i San Juan i Puerto Rico, hvor hun ankommer den 15. december efter et par indledende cruises med afgang fra Miami. 

Frem til marts 2024 sejler Prima Class-skibet en række 7-dages havnerige krydstogter i Caribien med stop i Tortola, De Britiske Jomfruøer; St. John’s, Antigua; Bridgetown, Barbados; Castries, Saint Lucia; Philipsburg, Sint Maarten og Sankt Thomas, De Amerikanske Jomfruøer. Herefter sættes kursen mod endnu en sommersæson i Sydeuropa med afgange fra Athen (Piræus), Grækenland; Lissabon, Portugal; og Rom (Civitavecchia) og Venedig (Trieste), Italien.

Norwegian Viva har plads til 3.099 gæster og giver, lige som søsterskibet Norwegian Prima, en følelse af plads og rummelighed, man ikke tidligere har oplevet ombord på et moderne krydstogtskib.

Foto: NCL/PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *