Rejse Deal: Med SAS til Beijing og Den Kinesiske Mur for kun 2.274,- kroner

Muren ved Mutianyu

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS har lige nu, som mange andre flyselskaber, gang i et nytårudsalg. Vi har fundet muligheden for at komme drønbilligt til Beijing, hvor Den Kinesiske Mur og andre seværdigheder venter.

Vi har fundet priser på flere afgange, som starter på 2.274,- kroner for en returbillet. Da der er tale om direkte flyvninger fra København er dette ganske billigt.

Bestil dine billetter via for eksempel Momondo, da det er billigere end at bestille direkte på SAS hjemmesiden. Der er ingen forskel på billetten og det du får ud af det. Så derfor anbefaler vi at du benytter det, da det er det billigste.

Vi har fundet billetter til de lave priser fra marts måned 2019 og frem til juli måned 2019 og igen fra september måned og frem til december 2019.

Læs mere: Se Muren, Den Himmelske Freds Plads og Den Forbudte By

Den Forbudte By 1
Den Forbudte By besøges dagligt af 88.000 gæster. Foto: John Christensen

Hvis du besøger Beijing, så kan det klart anbefales at der bestilles en dagstur til Den Kinesiske Mur, hvor det er i en bil med egen chauffør. Kom afsted tidligt på morgen og vær ved Muren inden turistbusserne fra Beijing kommer.

Læs mere: Se privat tur til Den Kinesiske Mur ved Mutianyu, Tiananmen Square og Den Forbudte By

Du kan også nøjes med en privat tur til Den Kinesiske Mur og priserne kan fås til under 300,- kroner per person for en heldagstur. Se mere om de forskellige ture du kan komme på i Beijing og omegn her.

 

Forsidefoto: John ChristensenHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *